My odpadamy. Kodi lekko przeziębiony, a ja nie mam kasy na buty i rekawiczki. ps: na meteo.pl poki co dzisiaj wyglada zdecydowanie lepiej jak jutro. Kurcze, ale cisnienie jest. Kodi, moze pojedziemy na godzinke zobaczyc jak wieje?
Piotr czy zprawdzałeś prognoze na sobote i niedziele , na windguru pokazuje coraz lepiej co ty na to jak się utrzyma min 10 knt to ja uderzam na plaże koło zapory
bombo pisze:Piotr czy zprawdzałeś prognoze na sobote i niedziele , na windguru pokazuje coraz lepiej co ty na to jak się utrzyma min 10 knt to ja uderzam na plaże koło zapory
10kn to troche za mało na Domaniów chyba 10 to zanczy że będzie siadał do 6 . NArazie sprawdziłem na new mwteo i niestety za fajnie to nie wyglada :/
Poczekamy zobaczymy. Może się uda coś jeszcze powalczyć na wodzie
no w grudniu to jezcze nie pływałem Jak ktoś chętny to jutro koło 10 startujemy z kalenia. Niestety chyba troszkę pokropi ale przynajmniej wiatru nie powinno zabraknąć. Pozdro
Kropić nbie kropiło wiatru troszkę brakowało ale w piątek ma być lepiej , jeśli ktoś jest chętny na piątek staruje z Kalenia ok. 10 !!!!!!! ( jeśli nie siądzie)