na desce jednak niżej się lata
tez z obawa patrzylem czy wogole wyladuje bo wisial i wisialnie strzeliła mu linka depowera
rolnik pisze:na desce jednak niżej się lataspróbuj na 12m przy 30kt bedziesz tak samo latal
.
rolnik pisze:tez z obawa patrzylem czy wogole wyladuje bo wisial i wisialnie strzeliła mu linka depoweraco do linki to ja czesto przesuwam linke depowera i zagladam jak wyglada to miejsce ktore najsilniej pracuje (czyba ze masz bar z przed dwuch sezonow to nie bylo takiej mozliwosci )
jednak na desce mocniej mozna wycisnac ta jedna do tego lepsze katy i wieksza szerokosc tez pozwala na wiekszy docisk co za tym idzie mocniejsze wybicie .Ale ja jezdze na tym i na tym bez kitea z naciskiem na narty2 krawędzie bardzo dużo dają
rolnik pisze:jednak na desce mocniej mozna wycisnac ta jedna do tego lepsze katy i wieksza szerokosc tez pozwala na wiekszy docisk co za tym idzie mocniejsze wybicie .Ale ja jezdze na tym i na tym bez kitea z naciskiem na narty2 krawędzie bardzo dużo dająco komu lepiej
![]()
sander pisze:Mam nadzieję że wczoraj to już był koniec jak dla mnie sezonu kite na wodzie a teraz już tylko snow. W oczekiwaniu na śnieg zmontowałem filmik z nie do końca udanegowypadu na Równie z początku marca.
Piotrbyku pisze:Dziś pierwszy raz byłem w Moldavi i pierwszy raz byłem tak naprawdę na snowki'cie , warunki wiatrowe ..... bajka , lataliśmy trzy godziny i ani razu kite nie spadł , zawsze był tam gdzie miał być czyli w powietrzu .
Sorrki za jakość zdjęcia ale zadymka była spora , a ponieważ to moje pierwsze skoki na śniegu nie mogłem się powstrzymać
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość