Po co mi PSKite w kontekście walki o Plebiscyt.

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
jacekdaktera
Dostał piwko: 30 razy

Post28 sty 2012, 19:31

Witam wszystkich 3127 osob, które przeczytały i wyraziły zainteresowanie przedstawionym tematem. Kilka dni temu odbyła sie konferencja prasowa i ogloszone zostaly wyniki kwalifikacji wyboru Najpopularniejszego Sportowca Warszawy. W grupie spełniającej warunki regulaminu znależli się Asia Litwin, Karolina Winkowska i Tomek Dakti Daktera. Sama nominacja jest juz ogromnym sukcesem naszych Zawodników. Reszta, czyli pozycja na licie zwycięzców zależy od Waszych wysłanych głosów. Możecie im pomóc głosując. Uzyskany wynik to kolejny krok w ich karierze pozwalający być może zdobyć sponsora i środki finansowe na dalsze treningi.
Do roboty i pozdrawiam.

http://www.sieplywa.pl/siewie/5424/Pleb ... _glosujcie

andrek
Deska: PocketAir/AirWave&Race/Bhoot
Latawiec: NOTUS Rev&Air
Postawił piwka: 16 razy
Dostał piwko: 12 razy
Kontaktowanie:

Post29 sty 2012, 16:27

jacekdaktera pisze:Witam wszystkich 3127 osob, które przeczytały i wyraziły zainteresowanie przedstawionym tematem.

tak dla jasności ;
ilość wyświetleń nie równa się ilość osób czytających temat :lol:

ale zapewne wiedziałeś o tym :hand:

Awatar użytkownika
rolnik
Deska: SU2
Latawiec: Obojetne
Postawił piwka: 44 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post29 sty 2012, 18:09

Obrazek

jacekdaktera

Post29 sty 2012, 19:12

Andrek. Na moje szczęscie to nie to samo. Gdzie bylby wtedy czas na trening. A zawody juz blisko. Tyko czy pozwolą mi sie zapisać mając w pamięci moje teksty. :lol: Pozdro.

Awatar użytkownika
boldek
Deska: Shinn Ronson, Sling Celeritas
Latawiec: Eleveight RS 8, 10, 12
Postawił piwka: 50 razy
Dostał piwko: 72 razy

Post29 sty 2012, 19:24

rolnik pisze:Obrazek

Poprzedni awatar był ładniejszy :wink:

jacekdaktera

Post29 sty 2012, 19:31

Cześć. Czy ten strój jest strojem reprezentacyjnym czy do pracy. Myslę, że do pracy. Reprezentacyjny powinien wyglądać trochę inaczej.imgObrazek][/img].
Pytanie. Czy u Was " we związku" dziewczyny noszą tylko kaski nieoficjalnie czy tylko oficjalnie. Od tej odpowiedzi zależy moja determinacja w chęci wstapienia do Waszego związku. Pozdro.

andrek
Deska: PocketAir/AirWave&Race/Bhoot
Latawiec: NOTUS Rev&Air
Postawił piwka: 16 razy
Dostał piwko: 12 razy
Kontaktowanie:

Post29 sty 2012, 19:56

buehehe ale widzę ze na" wycinanki "czas się znalazł między treningami :thumb:
jacekdaktera pisze: Na moje szczęscie to nie to samo. Gdzie bylby wtedy czas na trening.

nie wiem co ma piernik do wiatraka :roll:

Awatar użytkownika
rolnik

Post29 sty 2012, 20:09

jacekdaktera pisze:.imgObrazek][/img].
Pytanie. Czy u Was " we związku" dziewczyny noszą tylko kaski nieoficjalnie czy tylko oficjalnie. Od tej odpowiedzi zależy moja determinacja w chęci wstapienia do Waszego związku. Pozdro.

Nosza jakie chca i kiedy chca oficjalnie i nieoficjalnie . Nasze kaski roznia sie od Twoich w ktory chcialbys nas ubrac (co ci sie udalo na szczescie tylko na fotce) tym ze nie mamy w nich zaslonietego swiata . Poza tym sa lzejsze . Prosze zdejmij go bo nic nie widze . Chodzisz na codzien w takim kasku?

jacekdaktera

Post29 sty 2012, 22:11

Czy to Ty jesteś na tym zdjeciu. Nie możliwe. Człowiek wolny, nieoficjalny i nie zalezny jest szczęsliwy. Zrób nowe zdjęcia z bananem. Skoro dziewczyny chodzą oficjalnie i nie oficjalnie tylko w kaskach to sie zapisuję. Kiedy najbliższe walne, chciałbym je poznać. Czy na zdjęciu w Waszej legitymacji można wystapić z usmiechem na twarzy. Nie mam zdjęć z pochmurną miną. Pozdro.

Awatar użytkownika
rolnik

Post29 sty 2012, 22:41

Czy na zdjęciu w Waszej legitymacji można wystapić z usmiechem na twarzy. Nie mam zdjęć z pochmurną miną.
nie mamy legitymacji i jestesmy szczesliwi
Nie mam zdjęć z pochmurną miną
wklej jakies ocenimy :D
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Kristoff
Deska: Shinn Bronq Heritage, LF Foil
Latawiec: Flaj Speed 3, Flaj Boost
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 28 razy

Post29 sty 2012, 22:47

Widzę, że tu znowu ktoś wkłada kij
1) w miód
2) potem w mrowisko
3) a potem stara się ten kij wsadzić innym w d...

No cóż... zgłaszam obecność w tym sadomasodlaczegopskitejestzajebiste wątku :)

Smokie
Deska: Semente Pocket Rocket, 77
Latawiec: Slingshot RPM
Postawił piwka: 121 razy
Dostał piwko: 77 razy
Kontaktowanie:

Post30 sty 2012, 11:11

A tyle śniegu wszędzie i wiatr jest :)

Daktikiteboarding
Deska: XenonBoards
Latawiec: Ozone

Post18 lut 2012, 23:22

Witam. Zanim zdążyłem ogarnąć swoje sprawy pojawiło się wiele nieprzyjemnych komentarzy dotyczących tak naprawdę wyników ogłoszonej ankiety, Plebiscytu na Najlepszego Sportowca Warszawy i ostatnio informacji o nagrodzie, która została mi oraz Karolinie przyznana przez Janka Lisewskiego. Nie będę ukrywa, że fajnie się czuję znajdując się w gronie faworytów. Ten rok był dla mnie bardzo udany. Cieszy mnie to, że wielu spośród kolegów uznało moją pracę i wyniki za wystarczające aby oddać na mnie glos. Cieszy mnie również sukces pozasportowy związany z napisanym artykułem z zawodów we Francji, który uznany został przez Was za warty zainteresowania. Jeszcze raz wielkie dzięki wszystkim tym, którzy przez wiele lat pomagali mi znajdując dla mnie czas. Dziękuję Maćkowi Kozerskiemu, Łukaszowi Końskiemu, Łukaszowi Ceranowi moim pierwszym Trenerom, Polish Kitesurf Team, który w wyraźny sposób przyczynili się do moich zwycięstw w Mistrzostwach Europy w osobach Adama Szymańskiego, Tomka Niebrzydkiego, Barta i Wojtka Issela. Niezależne podziękowania składam również moim sponsorom z XenonBoards i Ozone Polska. Rodzicom już dziękowałem prywatnie w domu. Jeszcze podziękowania dla mojej Siostry: Merci beaucoup pour les habits Dakti que tu m’as offert. Je t’embrasse tres fort ma petite Isia.
Nie zapomniałem również o Maćku Boszko, który pomógł nam z dokumentami z PZŻ-tu, bez których nie moglibyśmy ubiegać się o nominacje do konkursu warszawskiego, Darkowi Wądołowskiemu z mojego klubu WTK, no i Papie Daktiemu za trwającą całymi latami oprawę moich pomysłów.
Do Jasia Lisewskiego. Nagrodę od Ciebie przyjmuję z ogromnym zadowoleniem tym bardziej, że nauczony już od PapyDaktiego rozumiem, że dać jest sztuka tylko wtedy gdy się samemu nie ma. Wierze w Twoje sukcesy.
Równie serdeczne dziękuję wszystkim tym, którzy oddali na mnie głos i mi zaufali. Jeszcze raz dzięki. Tomek Dakti Daktera.

Wróć do „Forum Główne”