Dziękuję wszystkim, którzy przybyli w weekend do Krynicy Morskiej, to dzięki Wam impreza była tak wspaniała. Ogólnie uczestników było ponad 100 osób, w tym 22 śmiałków podjęło wyzwanie w 10 kilometrowym wyścigu Snowkite long race Krynica Morska 2012.
Mogę oficjalnie potwierdzić wyniki przygotowane przez Was:
Wyścig Long Race:
1. Wojciech Kostrzak aka Dziku (narty, RRD Passion, 13m)
2. Wojtek Żur aka. Nevalon (narty Majesty Comic, Peter Lynn Fury 11m)
3. Andrzej Stawicki aka. Airman (narty, FS Speed III 12m)
4. Andrzej Kaźmierczak aka. Grosik (narty, Peter Lynn Escape 11m)
5. Mariusz Przybycień-Szczęsny aka. Enozo (snowboard 77Project BOB BLACK, Ozone Manta 2012 15.0)-pierwszy na snowboardzie nagroda specjalna
6. Andrzej Wodejszo aka. AndrzejW ( narty twintip Head, Ozone Edge II 11m)
Dzięki za tak profesjonalnie przygotowany materiał (cieszę się bardzo, że co by nie mówić, przez stworzenie tej listy, włączyliście się w organizację eventu

). Wiemy, że organizacyjnie były niedociągnięcia, za ewentualne problemy przepraszamy za rok się poprawimy.
Wczoraj do późnych godzin nocnych zgrywaliśmy materiały. Powiem krótko dysk w laptopie był za mały, przenośny także nie dał rady. Całą kolekcję mp3 musiałem skasować, (15,5 GB). Łączny materiał jest ogromny - zdjęcia filmy. Dosłownie przed chwilą wróciłem z Krynicy w necie nie byłem od 48 h i nawet nie wiedziałem, że wątek przeżywa taki rozkwit. Jeszcze raz brawo dla Was oraz dla naszych partnerów i sponsorów:
- Flysurfer,HQ,OZONE,PeterLynn,Core, Cabrinha,kaski Bern, GoPro, a także Landkiting.pl, Latawki.pl, airman.pl oraz specjalne podziękowania, o czym już wspominałem podczas rozdania pucharów dla Qby z forum landkiting.pl za podarowanie kalendarzy na 2012 rok oraz dla Burmistrza Miasta Krynica Morska za puchary.
Pozostałe dane:
Rekord prędkości 73 km/h - Andrzej Stawicki aka. Airman
Wyścig Course Race:
1. Andrzej Stawicki aka. Airman (narty, FS Speed III Deluxe 15m)
2. Wojciech Żur aka. Nevalon (narty Majesty Comic, HQ Montana VII 14m)
3. Mariusz Przybycień-Szczęsny aka. Enozo (snowboard 77Project BOB BLACK, Ozone Manta 2012 15.0)
Wyścig nr 1 (treningowy, próbny na 5 km): - ponieważ meta nie miała drugiej bojki, flagi - nagrodzeni zostali wszyscy uczestnicy ścigający się pierwszego dnia. Na metę zameldowali się jako pierwsi
- Wojciech Żur aka. Nevalon (narty Majesty Comic, HQ Montana VII 14m)
- Andrzej Stawicki aka. Airman (narty, FS Speed III Deluxe 15m)
- Andrzej Kaźmierczak aka Grosik (narty, HQ Matrixx 15m).
Dziękuję współorganizatorom eventu:
Hotel Krynica ul. Orzechowa nr 4 w Krynicy Morskiej,
WTK (Warszawskie Towarzystwo Kite) oraz
KiteTime.pl
Do zobaczenia za rok.
Zdjęcie zwycięzców:
http://www.facebook.com/pages/KiteTimepl/101138110003474?sk=wall