Żadnych oficjalnych papierów nikt dotąd nie przedstawił.
"Głowny zainteresowany" nie wypowiedział się od lipca ani razu.
O jakichkolwiek rozmowach, konsultacjach z ludźmi z fachu to już nie chce mi się prazypominać itp itd.....
Crazy Horse pisze:hmmm, widzę, że znajdzie się kilku, którzy nie wytrzymali ciśnienia
Super, jakbyście następnym razem mieli za dużo kapusty, to wrzućcie mi na konto, to nową bazę sobie postawię albo lepiej odpalcie któremuś z naszych młodych talenciaków na jakis dobry trening
Do czego to konkurencja prowadzi czasem, uhhhhh, ciekawe ilu pojawi się nowych "kuponowców"....
Crazy Horse pisze:Kumasz o co mi chodzi, myślę, że jesteś mojego zdania.
Crazy Horse pisze:Takich "spotkan" było kilka i skonczylo sie na niczym, bo zgaduje BRAK CZASU i checi działania nieodpłatnie, bo......życie.
Crazy Horse pisze:Chwała za to że komuś sie od kilku lat chce, za darmo, czy za kase, to dla mnie mniej wazne.
Gdyby Kunysz, czy Cebula, czy ktokolwiek z POIK napisał otwarcie jest szansa na oficjalne szkolenia, porozmawiajmy, co myslicie, jak to powinno wygladac.
Mnie irytuje podejscie, zrobilismy i kropka, tu macie przepisy, tu warunki, tu ćwiczonka itp
Chcac byc dobrze postrzeganym przez wiekszosc, nie wszystkich, bo nikt sie nigdy wszystkim nie przydopoba powinni poradzic sie, zapytac, wysłuchac.
Crazy Horse pisze:Ostatecznie napisac do wszystkich szkół słuchajcie bez was czy z wami zdobylismy papiery tu i tam.
Powinniscie przystapic do POIK, bo już albo za rok, dwa wszystko bedize 100% legalne, będzie Wam bezpieczniej, prościej działać.
Ok, mail poszedł ale takiego "suchego" maila, bez oparcia i założyć stronkę, to mogłeś w ramach walki z nudą ty Przemass, ja, Robert z Kite.pl albo Rafał z PKS
Crazy Horse pisze:Gdybym wiedział, miał pewnosc, ze PZŻ się pod tym podpisuje, że ministerstwo się pod tym podpisuje, to chętnie bym zapłacił za licencje, za ubezpieczenie itp.
To jednka będize tak albo ktoś się teraz złapie, albo nie, może część papierów jest, może nie.
Jak bedą wszystkie, to najlepiej niech zorbią nagonki razem z kims z ministerstwa i wszystkie szkoły bez papierów POIK - OUT !
Być może się wszystko zalegalizuje, może za kolejne 3 lata nadal nie.
Kumasz o co mi chodzi, myślę, że jesteś mojego zdania.
Krótko, nie interesuje mnie iinfo o motorówkach, czy OC, bo OC to każdy może sobie kupić, pytanie kto to OC "zatwierdzi"![]()
Chciałbym po protu zobaczyć kilka papierków i to wszystko.
Nie chcę "kupowac samochodu bez czerwonej karty"![]()
![]()
przemass pisze: Nie zgodzę się jednak z BraCuru co do ignorancji problemu przez PSK >>> moim zdaniem opuszczacie ogromną, niewykorzystaną niszę, która mogłaby pomóc Wam i nam - choćby przykład żeglarskich UKSów - gdzie chcecie szkolić przyszły race'owy narybek olimpijski? Tylko czekać aż przejmie to wszystko PZŻ...Spójrzcie na przykład żeglarstwa - szkolenie, zawody, promocja, media i co tam jeszcze
w jednym
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości