Chlapanie jęzorem w kontekście wątków:Sportowiec roku i Ngro

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
mazar
Postawił piwka: 9 razy
Dostał piwko: 7 razy

Post21 lut 2012, 22:16

odwilż w przyrodzie, odwilż w PSKite, odwilż na KF - a idzie wiosna i lato, więc musi być lepiej :thumbsup:

Lussik | EASY Surf Center
Deska: Nobile
Latawiec: Gaastra
Postawił piwka: 3 razy
Dostał piwko: 27 razy

Post21 lut 2012, 22:52

fokus

Lussik nie staraj się mówić "co autor miał na myśli"

Tak jak wyżej napisałem "MOIM ZDANIEM"... więc to co piszę jest moje zdanie a nie to co autor ma na myśli...

Także ten.. wracam do pisania 12nastozgłoskowca i zaczynam chodzić na basen ;)

Pozdr
Lussik

przemass
Deska: Encore Nirvana
Latawiec: Airush Razor
Postawił piwka: 26 razy
Dostał piwko: 25 razy
Kontaktowanie:

Post22 lut 2012, 03:33

Idzie lato, będzie gorąco...;)

Awatar użytkownika
rolnik
Deska: SU2
Latawiec: Obojetne
Postawił piwka: 44 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post22 lut 2012, 09:24

Rolnik - bez urazy - ale jakie są TWOJE ciekawe pomysły?
kupic waveowke ,uskladac na kolejny wyjazd kiteowy z rodzina zrobic konserwacje w samochodzie spotkac sie z kumplami wypic winko i pokazac zdiecia z wakacji :wink: .
Powiedz czy pytasz o moje pomysly zawodowe czy kiteowe bo wlasciwie sie nie zastanowilem?

Awatar użytkownika
rolnik
Deska: SU2
Latawiec: Obojetne
Postawił piwka: 44 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post22 lut 2012, 09:37

To tak jakby w polityce np. PO chciałoby zrobić jakąś reformę, PiS by się sprzeciwiło i "hejtowało" i z racji sprzeciwu "społeczeństwa" reforma została zawieszona a za chwilę PiS wyskakuje z tekstem - my robimy tą reformę, bo PO to tylko umie gadać a robić nie ma komu...

UWAGA - zbieżność partii do wyżej wymienionych "działaczy" jest przypadkowa ;)

Pozdr
Lussik

Trafiles w sedno robi sie z tego partia . Janek i inni musza byc partyjni to dostana wtedy pomoc :doh: i beda mogli brac udzial w zawodach .

peg pisze:nierozumię.... :D

To zrozum ze nikt tu nic nie robi za darmo . Jesli pracujesz to powinienes wiedzec ze czyny spoleczne to dawna przeszlosc .Nic w tym zlego nie widze . Kazdy kto chce moze cegielke dorzucic ja chcialem szczególnie myslac o mlodzierzy .
Peg masz racje tylko nie chce ci sie czytrac calosci jak sadze przeczytaj od poczatku sportowca roku i odpowiedz mi po co to zostalo umieszczone na forum? Jaki pomysl forumowicza zostal zrealizowany ? Jak zostali potraktowani przez pomyslodawce? Co dalej bylo z Jankiem i innymi ?

Wróć do „Forum Główne”