A mi osobiście sie nie podoba to co wszystkim sie podoba

. Napisy jak najbardziej mi się podobają, latawiec też, ale ten ludek i te fale to jakby to namalował 5latek

.
Moim zdaniem nie wszystko musi być tak czarno na białym podane!
Jest fajne hasło i napis kiterorum.pl. Nie ma w tym nic tajemniczego.Dla ludzi którzy nie wiedza o co chodzi to ten ludzik będzie wyglądał jak dziecko puszczajace latawiec(a i pewnie nieskojarzą tego czerwonego z latawcem) a dla wtajemniczonych to....... ???
Jak ma to tak wyglądać, to już lepiej zdjęcie jakiegoś raidera zeskanowaś i na koszulkę. Będzie to chciaż realnie wyglądało!!
Ale ja jestem za tym żeby na koszulce było coś w rodzaju zarysu kitera, kitesyrfingu ??? coś w tym kierunku.
Jedno jest pewne jak takie logo bedzie na koszulce to ja jej nie kupię bo wstudziłbym się w tym chodzić

Ale i tak wszystkim się nie dogodzi więc jak pozostanę w mniejszości to przyjme to z podniesionym czołem
Wiem, że w odpowiedzi bedą teksty"jak krytykujesz to sam coś zrób" ale jako wolny obywatel mam prawo wyrazic swoja opinię.
P.S.
Na grafice komputerowej znam sie tak jak na lotnictwie wię wszystko w waszych rękach
Pokój ludziom dobrej woli.
To pisałem Ja, ZAK