surfbabe pisze:no i ciekawe jaki będzie odsetek ludzi posiadających bary innej marki, niż marki latawca.
Zdaję sobie sprawę, że raczej nikły, ale istnieje taka możliwość, więc muszę ją wziąć pod uwagę.
Barosz21 pisze:Co ma wnieść ta ankieta? Bo taka padlina rzucona przez autora z dopiskiem że to zajmie parę minut tylko mnie denerwuje.
Nie wiem czy coś wniesie czy nie, wszystko zależy od wyników. Może uda się pokryć teorię z praktyką. Jeżeli ankieta zajęła Tobie trochę więcej czasu to przepraszam za wprowadzenie Cię w błąd. Z 20 ankiet średnia czasowa wyszła 4:06 min. Być może respondenci klikają "co popadnie" bylebym, coś miał, albo po prostu tak szybko działają

waldir pisze: Nie mniej widać że jedyne co wie to co potrzebuje kitesurfer a to nie aż taka wiedza specjalistyczna. Pytanie o biżuterie każe myśleć że autorem jest nie pan lecz pani studentka

Autorem jest pan, promotorem jest pani. Muszę pytać o wszystko, zgodnie z wymaganiami promotorki

A pytam się o najprostsze rzeczy, bo to tylko licencjat. Nie potrzebuję jakoś strasznie głęboko badać tematu. I tak powinno wyjść sporo ciekawych zależności. "Powinno" nie znaczy, że wyjdzie.
dpacior pisze:a mnie zdziwił brak pozycji ceny jako jednego z czynników decydujących przy zakupach....
Jest to badanie pod kątem społecznych determinantów zakupowych.
Dzięki za wszystkie komentarze. Na pewno wezmę je pod uwagę pod koniec badania.
Pozdrawiam,
Mateusz