BraCuru pisze:Nic z tego nie rozumiem:
Youri Zoon and Bruna Kajiya victorious in the Dakhla single eliminations!
To z twitera PKRA 8 minut temu.
Ktoś coś jarzy?
Coś im się chyba pomyliło- chodziło o podwójną.
Oglądałem sobie tabelkę podwójnej i jestem pod dużym wrażeniem. Karoli bardzo mało zabrakło, bo po 3 wygranych heatach przeciwko Giseli, Asi i na koniec Brunie wystarczyło jej tylko wygrać jeszcze drugi finał i zgarnęłaby ten talerzyk za pierwsze miejsce. Będzie grubo w tym sezonie. Ciekaw jestem jak warunki tam wyglądały. Pekra za bardzo tego nie opisała, a chyba mieli trochę problemów ze słabym wiatrem.
Tu jest tabelka podwójnej dziewczyn:

i fota z podium z Asią i Karoliną!

Oprócz tego trochę zdziwiło mnie, że nie działa ten livestream pekry i nawet nie ma wyników live na tamtej stronce, która działała rok temu tak dobrze. Bo tak na serio to liczyłem, że z tym nowym punktowym systemem to będzie można obejrzeć sobie heat na streamie, a później przejrzeć karty sędziowskie z punktacją za cały heat- to by było idealne!!! Przynajmniej żeby robili tak z heatami finałowymi...

Jak to udoskonalą zrobi nam się z Pekry niemalże deskorolkowy Street League, gdzie punktacja za każdy trick idzie live na tablicy.
No i na koniec mega propsy dla DaSilvy!!!

Według mnie tylko Youri i Pastor są dla niego ciężką konkurencją. Ma niesamowitą stylówę i z tego co przeczytałem w relacji będzie startował w całym tourze- jestem teraz jego kibicem nr jeden, hehe! 317 z filmiku... on jest prawdziwym rzeźnikiem z krwią na rękach!