Maslak pisze:Ziomek możesz cos więcej juz skrobnać o tej kahoonie V4 ??
mogę - jest GENIALNĄ DELTĄ :]
wciąż i niezmiennie :]

nowy BAR
MIAŻDŻY obecnie WSZELKĄ konkurencję
M-I-A-Ż-D-Ż-Y
W-S-Z-E-L-K-Ą 
Kahoona 2012 jest ŁATWYM , ŁAGODNYM latawcem dla początkujących i średnozaawansowanych
a tekimi cechami dla nich pożądanymi jak:
- genialny dolny zakresem - przeciętny górny
- ultra łatwe i intuicyjne wstawanie z wody, nawet w największym (13,5 rozmiarze)
- znakomite wykonanie i wytrzymałość (ZERO

powtórzę ZERO rozwalonych Kahoon w naszej szkole w sezonie 2011)
- optymalnie lekkie siły na barze
- bardzo dobre czucie latawca
- super ostrzenie pod wiatr
- lekkość i łatwość skakania
- dłuugieee miękkie noszenie podczas skoków przez zenit
cóż słodzić - zapraszam do testów :]

tymczasem ja chciałem o czym innym:
a mianowicie o PADSACH / STRAPACH BEST KITEBOARDNG 2012
wreeeszcie BEST doczekał się należytych papci
wszystkie poprzednie to mega lypsztyki były

..więc nigdzie nie znajdziecie ani mojej dobrej opinii o ŻADNYCH - ani raczej moich zdjęć na nich :wink
BEST odrobił zadanie domowe :]]]]
i po prostu we współpracy z MYSTIC - wyprodukował u nich jedna z najbardziej uznanych na rynku klapków:

..przyznacie , że "nieco podobne"
(nawte w Googlu jak wpiszecie w grafice: best kiteboarding pads - wyskoczą Wam też Mystiki
krótko: wreszcie nie muszę we wszystkich swoich deskach mieć IFSów PRO / KISS Nobile
które mają miażdżący detal 560 pln
BEST LUX AIR V2 ( cóż za beznadziejna nazwa

) mają co prawda cenę detal 129 erlo - czyli po dzisiejszym kursie 4,3
równiótko idiotyczne ponad pińcetpińdziesiąt plnów
jednak spookoojnie możemy je gonić
"kąplety po czysta"
a więc zapraszamy po kolei, bez przepychanek
osobiście używam w kilku ze swoich prywatnych desek właśnie LUX AIR'ów
i pierwszy raz nie mam potrzeby zmieniać :]
opis z
http://www.bestkiteboarding.com -->
Lux Air V2 Pad/strap/handle combo:
The Lux Air pad/strap combo is back again for another season. With a triple density, EVA and PU foot bed and a full width, heel air-cushion it provides the perfect balance of support and lightweight durability. Toe and heel ramps combine with a waffle cut sole pattern to ensure that you’ll always have plenty of grip, while an instep arch, medial button and full width, reinforced, ABS footplate come together to deliver outrageous all day riding comfort.
For 2012 we’ve combined it with our asymmetrical Fit-Block footstrap to provide you with the ultimate in ease of use and comfort. The Fit-Block connection system takes the strain out of fitting straps and pads to your new board. A composite reinforced connection block hooks onto each end of your straps and makes fitting your straps a cinch; no more crossed threads or loose straps ever again. Add in your board handle and you everything that goes on top of your board in one simple package.
no i wreeeszieeee BEST ma również KRÓTKIE finy
bo od jakichś 5ciu? lat długie dla mnie nie istnieją
a zdobycie krótkich w naszym pięknym kraju graniczy z zakupem Fiata 125 pe 30 lat temu

..tak że .. ten..
pzdr