Victor Borsuk na Filipinach - nowy film!!

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Victor
Latawiec: Naish Torch
Dostał piwko: 2 razy
Kontaktowanie:

Post16 maja 2012, 12:50

Dziękuje za bardzo fajne posty:))) Ja po prostu czerpie olbrzymią radość z pływania. Przerabiałem już wszystkie style: kite nisko, kite wysoko, nogi prosto, nogi ugięte, tricki low, itd, ale teraz jest po prostu najfajniej:)) Strasznie się ciesze, że Wam się podoba, już niedługo kolejna część z Wietnamu:)

Jeżeli ktoś ma ochotę nauczyć się jakiś tricków z filmu lub ma inne o których marzy to z radością pomogę:)

Z resztą zapraszam na testy Naish'a na półwyspie helskim na Solarze 7-8 lipca, tam poprowadzę warsztaty na których pomogę wszystkim nauczyć się tego o czym marzą, więc wybierajcie tricki i bedziemy je razem robić na helu :)) Mahalo :)

http://www.naishtest.pl

Obrazek

Awatar użytkownika
leszcz007
Deska: Su2 Prorider
Latawiec: Naish Park/SS RPM
Postawił piwka: 4 razy

Post16 maja 2012, 14:56

kozacka opcja! 7 loguje sie na solarze:) btw widzialem Victora w el gounie we wrzesniu i musze powiedziec, ze na zywo robi on jeszcze wieksze wrazenie (oczywiscie na wodzie :P )! :thumbsup:

surfpointvietnam
Deska: Liquid Force
Latawiec: Liquid Force
Kontaktowanie:

Post25 maja 2012, 03:02

Filipiny to dopiero pierwsza cześć filmów Wiktora o podróżowaniu po różnych spotach na świecie! Obecnie pracujemy nad częścią z Wietnamu. I zapraszamy na obozy z Victorem.

Pozdrawiam
Adam
HamTienProductions

Awatar użytkownika
color1
Deska: nkb
Latawiec: nkb
Dostał piwko: 19 razy

Post25 maja 2012, 09:52

Jak na to patrzę to mam ochotę rzucić moje latawce do piwnicy i więcej się do nich nie przyznawać... :)

p/s no ale tak naprawdę kite daje frajdę z pływania na każdym poziomie umiejętności, choć wiele rzeczy jest dla mnie nieosiągalnych :o
- pozdrowionka

Wróć do „Forum Główne”