po prostu ślicznie ta maszynka chodzi. A tak prędkość w skręcie!
no i zakresik malinka!
a ty stiv masz go jeszcze w najpiękniejszych kolorkach , nic tylko pogratulować

crazy po prostu zazdrości tej hamaty

wenzel pisze:Crazy Horse pisze:Czyli, że przestał się skałdać, to super dobra i "bezpieczna" wiadomośc
![]()
czy wiesz co piszesz ?
Crazy Horse pisze:wenzel pisze:Crazy Horse pisze:Czyli, że przestał się skałdać, to super dobra i "bezpieczna" wiadomośc
![]()
czy wiesz co piszesz ?
Ta, widziałem na żywo, mało tego sam Steve u mnie firmie tez potwierdzał ale reale realem, a forum forumem
Zeby było jasne - mowa o 2010, czy 2011, a 2012 to własnie Steve opisuje dopiero
Crazy Horse pisze:wenzel pisze:Crazy Horse pisze:Czyli, że przestał się skałdać, to super dobra i "bezpieczna" wiadomośc
![]()
czy wiesz co piszesz ?
Ta, widziałem na żywo, mało tego sam Steve u mnie firmie tez potwierdzał ale reale realem, a forum forumem
Zeby było jasne - mowa o 2010, czy 2011, a 2012 to własnie Steve opisuje dopiero
Crazy Horse pisze:
Ziomek. pisze:Crazy Horse pisze:
"forum - forumem" - ale akurat TO na forum BYŁO
w którymś z wątków Stiviego właśnie, chyba z Hamaty, były fotki Slingshot Rally 2011 z pięknie powywijanymiuszami
![]()
na bank był to model 2011
nawet mi się nie chciało tych zdjęć komentować![]()
(jeśli komuś się chce - znajdzie je)
tenże SLingShot RALLY wyglądał identycznie jak pierwsze F-ONE BANDITY
mój ich test wyglądal tak (też już TO zjawisko opisywałem na forum)
podpływam na CH3
- przejmuję nabimbaną świeżynkę na owe czasy 9tke
dwa halsy - czuję od razu o co cho - ląduje, proszę o dopompowanie - dobimbana
dwa halsy - to samo - ląduję i SAM sobie bimbam na GRANIT
kolejne halsy - NIC .. ABSOLUTNIE NIC :idea: to nie pomaga..
próbuję wszystkiego , by mieć zdanie (hak, bez haka, zenit, power, kiteloopy, drift, winda, wstawanie z wody, passy, reakcja , siły obczajam bar etc .. mój standardowy teścik )
"DZIĘKUJĘ PIĘKNIE" i myślę sobie: JA MOŻNA TAK OSZUKIWAĆ KLIENTÓW?? (inaczej tego nazwać nie mogłem)
i ciesząc się, że mam to szczęście pływać na naprawdę udanych latawcach oddalam się z miejsca zbrodni..
tyle.. ;/
pzdr
Ziomek. pisze:ja nie twierdzę że to zły latawiec![]()
piszę o tym co widziałem na zdjeciach Stiviego z modelem SS RALLY 2011
oraz o moich własnych doświadczeniem z F-ONE
TEN problem w deltach jest/BYŁ? dość typowy..
pzdr
Wikipedia pisze:FUD (ang. Fear, Uncertainty, Doubt – strach, niepewność, wątpliwość) – strategia ograniczenia zdolności zajmowania rynku przez konkurenta polegająca na podawaniu w mediach lub bezpośrednio klientom nieprawdziwych lub niejasnych informacji o nim i jego produktach. Zakłada, że nawet jeśli ktoś wie, że informacje te są nieprawdziwe, to jego przekonania zostaną zachwiane, co automatycznie działa na korzyść stosującego tę strategię.
Pablo pisze:A ja życzę naszym dwóm specom od FUDu aby i ich latawce sprzedawały się tak dobrze jak Slingshot Rally.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość