Witam,
Ważę 88kg i zastanawiam się czy zabrać latawiec 9 czy 12,
niestety nie mam jak wziąć dwóch. Zamierzam pływać na Maris-Princess lub Prasonisi
bo nocleg mam koło Lindos. Proszę o pomoc.
krzysiek89 pisze:Pływał ktoś na Maris Princessa? Wybieramy się do Kiotari i to jest zaraz obok a nigdzie w internecie nic o tym nie ma. Może ktoś się podzieli wrażeniami?
krzysiek89 pisze:Wlasnie jestem na Rodos w Kiotari i plywam na Prasonisi. Jestem poczatkujacy ale nauczylem sie sprawnie plywac po 4 dniach. Warunki do nauki sa super, duzo plytkiej wody, rowny wiatr, jestem tu od 7 lipca i nie bylo dnia bez wiatru. Mieszkam w Kiotari i wypozyczylem skuter z dziewczyna (120 euro/12 dni) i dojezdzamy codziennie 30km. Rescue raz bylo potrzebne mojej dziewczynie jak ja wywialo na gleboka wode, zjawilo sie blyskawicznie, pierwsza cena byla 100 euro ale skonczylo sie na 50 euro i rescue do konca wyjazdu dla mnie i dziewczyny, wiec nie jest tak strasznie jak tu pisali ze 100 euro/tydzien/osobe. Tloku spodziewalem sie wiekszego po tym co ludzie mowili ale zostalem mile zaskoczony. Jak chodzi o spot Maris Princess to nie mam pojecia co to jest, tu w okolicy kiotari nie widzialem zeby ktos gdzies plywal. Jednym slowem jestesmy z dziewczyna zachwyceni tym spotem i chcemy tu wrocic!
mecalac pisze:krzysiek89 pisze:Wlasnie jestem na Rodos w Kiotari i plywam na Prasonisi. Jestem poczatkujacy ale nauczylem sie sprawnie plywac po 4 dniach. Warunki do nauki sa super, duzo plytkiej wody, rowny wiatr, jestem tu od 7 lipca i nie bylo dnia bez wiatru. Mieszkam w Kiotari i wypozyczylem skuter z dziewczyna (120 euro/12 dni) i dojezdzamy codziennie 30km. Rescue raz bylo potrzebne mojej dziewczynie jak ja wywialo na gleboka wode, zjawilo sie blyskawicznie, pierwsza cena byla 100 euro ale skonczylo sie na 50 euro i rescue do konca wyjazdu dla mnie i dziewczyny, wiec nie jest tak strasznie jak tu pisali ze 100 euro/tydzien/osobe. Tloku spodziewalem sie wiekszego po tym co ludzie mowili ale zostalem mile zaskoczony. Jak chodzi o spot Maris Princess to nie mam pojecia co to jest, tu w okolicy kiotari nie widzialem zeby ktos gdzies plywal. Jednym slowem jestesmy z dziewczyna zachwyceni tym spotem i chcemy tu wrocic!
Co to za kryptoreklama ???
Spot beznadziejny do nauki.
Gdzie tam płytka woda?
Tłok? Oczywiście że tak.
Podejście szkółki do rescue/cen - trwoga !!!
Także proszę przestać spamować.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości