pozdrowienia z Iławy

MWILCZ pisze:Wełniacz zapodawaj filmiki z dzisiaj. najważniejszy ten jak mojego kolesia Smule wysłałeś w trzciny.
pozdrowienia z Iławy![]()
![]()
Wełniacz pisze:MWILCZ pisze:Wełniacz zapodawaj filmiki z dzisiaj. najważniejszy ten jak mojego kolesia Smule wysłałeś w trzciny.
pozdrowienia z Iławy![]()
![]()
Właśnie zgrywam i jest to nagranedo 10 minut się pojawi tutaj http://youtu.be/L0aU0Ud6onI hehe
Wełniacz pisze:Z 1 akcji też jest filmik z początku gleby a potem myślałem, że kolega wstał a się okazało, że poleciał dalej aż go krzaki nie zatrzymałyMógłby ktoś ocenić tą sytuację z trzcinami ? Ja pod wiatr waliłem i chciałem żeby kolega idacy z wiatrem zmieścił sie między mną a trzcinami a MWILCZ za moimi plecami miał przejść a wyszło niestety jak wyszło :/ 2 sprawa, że 2 uczących się spotkało na kursie kolizyjnym... czyli ja i kolega z trzcin
andrzejwodejszo pisze:a co sie stalo z tymi krzakami? Krzaku masz z tym cos wspolnego:)? tak na powaznie to wszyscy cali? kto polecial? w ciagu 4 lat widzialem w kadynach 3niebezpieczne sytuacjew najlepszej wystapil Przemek Skowron na fuelu krecacym kiteloopy. Staryyy nie wiem czy pamietasz, ale przejechales z 20metrow na brzuchu z predkoscia 40km/h
piekne to bylo
lot życia ale nie zamierzam go powtarzaćyaroo pisze:dzień można udać za udany,no może poza lotem Kieła w Krzaki, ale już rany zaczął lizać i dalej będzie kajtował
przemjas pisze:zbierać filmy, zbierać foty, puścimy wszystko na imprezie kończącej sezon![]()
w planie w połowie listopada, jak w zeszłym roku, Pub MF w Elblągu.
wkrótce więcej szczegółów
a TAK było w zeszłym roku
przemjas pisze:zbierać filmy, zbierać foty, puścimy wszystko na imprezie kończącej sezon![]()
w planie w połowie listopada, jak w zeszłym roku, Pub MF w Elblągu.
wkrótce więcej szczegółów
a TAK było w zeszłym roku
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 26 gości