Dziećkowickie Hawaje czyli poszły konie po betonie

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
GURU 10.5
Latawiec: OZONE EDGE, C4, CATALYST
Postawił piwka: 24 razy
Dostał piwko: 24 razy
Kontaktowanie:

Post19 paź 2005, 18:44

I znowu miałem wizje : ujrzałem na tle BŁĘKITU eksplodujące kwiaty latawców smagane ciepłym południowym wiatrem ,oraz odbicie miliona SŁOŃC skrzących się w GRANACIE wody i te magiczne BARWY wokół; to JESIEŃ zalotnie pokazuje swe oblicze :think:

chyba zmienie nick na Grafoman Wielki :wink:

ok, odstawiam zioła :wink: zbliżający się niż atlantycki powinien dać niezłą jazdę na Dziećkach czw po poł,pt,sob i ew w niedzielę wiatr SW a więc równo bez szarpania na latawce 13-17m apogeum sob niedz(może nawet uda sie uruchomić 10tki :?: ) i CIEPŁO do 18C.
Plaża północna -wave beach oczywiście ;będzie ktosik?
PS :Po pływaniu :wink: na rozgrzewkę Krupnik lub Gorzka Ż.

Oczywiście moja wizja ma szansę się nie wypełnić jeśli pojadę z Pif Pafem na Zatokę :jump:

MArcinBe
Dostał piwko: 1 raz

Post19 paź 2005, 18:56

Ja bede w okolicy dopiero w lykend i tez mocno mysle o sobocie, jak na razie zapowiada sie ciekawie.Czy mozesz krotko napisac jak dojechac do tej polnocnej plazy, nigdy jeszcze nie bylem na Dzieckach....
Jak sie prognoza utrzyma to chetnie przyjechalbym, poplywac i moze
o snowboardach pogadac ;-)
Wiesz w ogole jaka jest teraz temperatura wody na Dzieckach?

Awatar użytkownika
szed
Deska: CF, North, Shin
Latawiec: Naish
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 31 razy
Kontaktowanie:

Post19 paź 2005, 19:46

qzwa.. czemu ja zawsze musze akurat byc gdzie indziej!:)
Ale jesli w niedziele bedzie jeszcze wialo to bede w tym dniu na bank.
pozdro

GURU 10.5
Kontaktowanie:

Post20 paź 2005, 12:16

MArcin Behrens pisze: poplywac i moze
o snowboardach pogadac ;-)

Popływać to jak najbardziej :thumb: ale o" parapetach" gadać w środku pięknej Jesieni toż to panie grzech jest :naughty: ;a poza tym gdzież ja, marny robaczek parapetowy :oops: .

" W ogóle" WODA ma temperaturę ok 17C ,i jest odczuwalnie cieplejsza niż 2tyg temu na Zatoce ,gdzie pływałem na boso i w pierwszym kontakcie(z wodą) trochę mnie spinało :shock: :? ale potem już było całkiem ok. 8).

Dojazd jest przeje....ny ale ktoś już go na KF wcześniej opisywał i prawdopodobnie można go znaleźć używając funkcji SZUKAJ :roll:

MArcinBe

Post21 paź 2005, 10:19

Opis znalazlem, a i owszem uzywajac funkcji 'szukaj', z tym ze opisy sa dosyc stare, a pozniej w paru postach ktos wspominal o stawianiu plotu i szlabanow przez wlasciciela, i dlatego pytam, bo glupio byc 500 metrow od wody i widziec latawce a potem przez pol godziny krazyc zeby dojechac do miejsca gdzie ludziska plywaja...
Mape tez potrafie uzywac, ale na nich niema plotow, szlabanow i dojazdowych sciezek ;-)

GURU 10.5
Kontaktowanie:

Post21 paź 2005, 12:04

:wink: :lol: ale może być i tak :evil: :twisted: a także :beer:
Ostatnio zmieniony 21 paź 2005, 14:23 przez GURU 10.5, łącznie zmieniany 1 raz.

MArcinBe

Post21 paź 2005, 12:58

ha, ha, ha.... ale sie usmialem...

akurat tego linka mam wydrukowanego od dluzszego czasu, z tym ze nie wiem czy zauwazyles ze jest on z roku 2002, a w zeszlym roku jak juz pisalem ktos wspominal o zakazach i szlabanach (?), dlatego pytalem o aktualny stan rzeczy, jezeli sie nie zmienil to spoko.

jestem expertem w wielu dziedzinach?? Czyzbym o czyms zapomnial?czyzbym czegos nie wiedzial?

Pozatym nie trzeba byc expertem, zeby wiedziec ze buty stepin do snowboardu nie sa i nie moga byc bardziej sciete niz zwykle ;-), oraz ze gdy but ci wystaje poza deche to jazda jest slaba...jezeli sie oczywiscie krawedzi uzywa..., jesli o takiego experta ci chodzi.

A tak na marginesie to Ziomek pisal to samo co ja...Czy moze tylko sie czepiasz gosci ktorych nie znasz osobiscie?

A moze ty zostaniesz moim expertem w lykend, bo moja kariera kajtowa dopiero sie zaczela.
podstawy sprzetu snowboardu za podstawy fristajl kite :)
albo napierdzielanie sie na forum za dobre rady na kajta ;-)

No chyba ze jak pisales kochasz przestrzen i zeby nie bylo za gesto od expertow to lepiej pojade na Lake.

W jakich godzinach bedziesz(bedziecie) na Dzieckach?
Prognoza jest i na sobote i na niedziele obiecujaca.

GURU 10.5
Kontaktowanie:

Post21 paź 2005, 14:20

staryyyy , nie denerwuj się tak i nie spinaj łydek;przy zakończeniu każdego zdania umieściłem :wink: lub :lol: czyli na wesoło i z przymrużeniem oka (tak czasami piszemy do siebie na KF);ale jeśli to odczytałeś inaczej to już kwestia twojej interpretacji ,nie mam najmniejszej ochoty na kłótnie na forum i RACZEJ nie będę tego robił.
Ten sport jest zbyt PIĘKNY aby psuć go wylewaniem z siebie agresji i KWASÓW :naughty: kasuję poprzedni post (przecież jako *E* i tak trafisz na miejsce nawet bez mapy i linka z dojazdem) :wink:

PS jeśli uznasz to za sensowne możesz też usunąć/zmienić swojego posta :hand:

Bez odbioru :!: 8)

MArcinBe

Post21 paź 2005, 14:47

Moze i sie troche spialem, moze nie. W koncu piatek i czlowek zmeczony po calym tygodniu pracy, a lykend dopiero za pare godzin sie zacznie ;-),
a plywanie dopiero jutro i nerwowka czy sie prognoza sprawdzi...

Ja tez umieszczalem ;-) i :-), wiec az taaaak baaardzo sie nie spinalem,
kazdy ma swoje poczucie humoru. Z tym, ze niektorzy chyba sie troche mimo wszystko najpierw zaciskaja, a potem pisza jacy to niby sa wyluzowani, to tak ogolnie bez konkretu teraz.

Pozatym przeciez nie pytalem o ktorej bedziesz na Dzieckach po to zeby cie ominac ;-) i o uwagach fristajlowych tez po czesci pisalem powaznie.
To jak?
Jak mam sam plywac to wole na Lake do Pszczyny, bo mam o wiele blizej i znam dojazd ;-)

moze jednak z odbiorem?

GURU 10.5
Kontaktowanie:

Post21 paź 2005, 18:36

jak tylko się ZACZNIE przybywamy :wink: :jive: :jump:

MArcinBe

Post24 paź 2005, 09:57

i co bylo cos?
Mnie niestety plany sie troche pokrzyzowaly i tylko na chwile bylem w Pszczynie, ale wiatr niestety chyba bokiem przeszedl, bo wedlug www,
na lotnisku w Katowicach wialo.
Jestem ciekaw czy Dziecki tez byly wietrzne??

Awatar użytkownika
piatpif

Post24 paź 2005, 10:15

oj bylo wietrznie...wszyscy puszczali wiatry po browarkach

ale..juz jutro.. :jump: :jump: :jump:

p.

GURU 10.5
Kontaktowanie:

Post24 paź 2005, 11:05

wczoraj po południu zrobiło się całkiem sympatycznie na moją 17stkę ,a Baca ze swoim MONSTRUM Fenix 21m :shock: wykonywał pośpiesznie awaryjne lądowanie. :shock: :shock: :shock: . Rzeczywiśćie wtorek prezentuje się b.dobrze ,dalej CIEPŁO i sporo wiatru z SW .
Neptunie prosimy :pray: .

GURU 10.5
Kontaktowanie:

Post26 paź 2005, 18:10

Tak więc Neptun okazał się dość łaskawy ;we wtorek pojeździlim na 17stkach a dzis czyli środa jeden z ładniejszych dni w tym roku super zabawa na 13stce(wiało 14-20kt ciepełko 19C, pływanie bez rękawiczek ,butów i "prezerwatywy" na głowie; niestety paparazzi obstawiał dziś inne miejscówki więc zdjęć nie będzie. :cry: 8) .jak gminna wieść niesie, Baca wykręcił dziś podwójnego back'a (cokolwiek to znaczy),wielki to dzień :wink: :wink:

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”