Smokie pisze:nie ma f16 w haku

Ja już nie dzisiejszy. Ostatni raz było tak dawno.
Najlepsze jest to, że o dziwo jakoś za tym nie tęsknię widząc inne radości w tym sporcie

Smokie pisze:nie ma f16 w haku
evens77 pisze:Czy z deską shin the duke miał ktoś do czynienia?
Stawny pisze:Więc do zobaczenia na fali i byle na desce wave i z bananem na twarzy
jacamakajta pisze: Taki mały żarcik ale chyba mi nie wyszedłTobie chociaż ciut dystansu życzę
nie ważne jak ważne by był fun
jedi1 pisze:A ten Pan ciśnie na waveówce Big Air mimo, że ma doświadczenia na falach więcej niż chyba wszystkie osoby w Polsce razem wzięte(i jakiś taki połamany latawiec ma, na którym podobno się pływać nie da
)
rolnik pisze:jedi1 pisze:A ten Pan ciśnie na waveówce Big Air mimo, że ma doświadczenia na falach więcej niż chyba wszystkie osoby w Polsce razem wzięte(i jakiś taki połamany latawiec ma, na którym podobno się pływać nie da
)
zepsuty jestem jak dla mnie wieje nudai zadnego halo tutaj nie ma .Koniu 7 lat temu lepsze tricki robil na kierunkowej desce (niech bedzie ze to mala waveowka byla
) powiem wiecej glupio to nawet wyglada w tych czasach chyba ze patrzymy przez pryzmat dziadka Nasha to ujdzie
![]()
Ciekawsze zeczy robi chocby ten koles
albo mlodszy
rolnik pisze:zepsuty jestem jak dla mnie wieje nudai zadnego halo tutaj nie ma .Koniu 7 lat temu lepsze tricki robil na kierunkowej desce (niech bedzie ze to mala waveowka byla
) powiem wiecej glupio to nawet wyglada w tych czasach chyba ze patrzymy przez pryzmat dziadka Nasha to ujdzie
![]()
BraCuru pisze:PS. Odkopałem wątek o sposobie punktowania w KSP:
viewtopic.php?f=1&t=36949&hilit=punktowanie
Może tam poprowadzić aktualny offtopic US vs Strapy?
Smokie pisze:Apropos dziadków....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości