wydany przez nich bow wyglada rewelacyjnie i najbardziej zaawansowanie z wszystkich konstrukcji jakie sie do tej pory pojawiły
szkoda, ze nie ma ich na naszym rynku

Stance Poland pisze:na bierzaco duskutuja na ten temat na swoim forum i słuchając sugestii wprowadzają zmiany, co jest chyba sporym ewenementem
onzo pisze:Fly też ma forum wewnętrzne do dyskucji, ale miejmy nadzieję, że WW wyciąga wiecej wniosków z tej dyskucji bo mam wrażenie, że u Fly'a albo za mało się pisze, albo po prostu za późno na niektóre zmiany...
smokie pisze:Cam battensy w "Rysiach" usztywniają konstrukcje i sprawiają że cała konstrukcja stwarza mniejsze turbulencje .. ale.. maja one swoja wade. Przy mocniejszym kontakcie z woda niestety pekaja. I zdarza sie tak ze od razu kilka naraz![]()
Konstruktorzy owych nosorożców dołożyli do zestawu zapasowe listewki, co świadczy o tym iż juz w fazie testów te problemy wytepowaly dosyc nagminnie.. tak ze tak....
NEY pisze:Stance Poland pisze:choć póki co to nie widziałem na naszych wodach ani jednego kita WW
no DrE to masz pole do popisu
smokie pisze:Cam battensy w "Rysiach" usztywniają konstrukcje i sprawiają że cała konstrukcja stwarza mniejsze turbulencje .. ale.. maja one swoja wade. Przy mocniejszym kontakcie z woda niestety pekaja. I zdarza sie tak ze od razu kilka naraz![]()
Konstruktorzy owych nosorożców dołożyli do zestawu zapasowe listewki, co świadczy o tym iż juz w fazie testów te problemy wytepowaly dosyc nagminnie.. tak ze tak....
ZAK pisze:Też widziałem loopa tyle że on miał zamiast poprzecznych tyb dmuchanych takie listwy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 29 gości