Woda w tubie a zrywanie linek????????????

Pytania odnośnie naprawy, budowy, i modyfikacji sprzętu.
Awatar użytkownika
Pinio
Postawił piwka: 25 razy
Dostał piwko: 30 razy

Post30 paź 2012, 18:11

A weź Ty sobie spraw nowe linki najlepiej takiej 1 firmy na R.. :arrow: te białe są bardzo bardzo mocne :clap:
A jak długość nie będzie się zgadać to sobie przeszyj :thumb: na pewno coś pójdzie dobrać :idea:

Crazy Horse
Deska: Cabrinha Spectrum
Latawiec: Cabrinha Drifter
Postawił piwka: 29 razy
Dostał piwko: 117 razy
Kontaktowanie:

Post31 paź 2012, 10:02

Ale macie dobre rady: "...jowe linki", kup sobie SLinga, kup sobie NRD, zwłaszcza na miejscu osoby nie w temacie, jakbym był biednym żuczkiem, to bym zwariował chyba.
Temat jest już raczej zamknięty, kolega odzywał się już dłuższy czas temu.

P.S. Myślę, że co po niektórzy mędrcy mało tu jeszcze wiedzą o usterkach sprzętu :idea:
N.P. Widzieliście kiedyś na żywo, jak klient robi sobie dziurę w latawcu podczas startowania latawca o ostry przedmiot na plaży i za chwilę krzyczy na Was, że sprzedaliście mu latawiec z dziurą itp, itd...
Nasz kochany kite i jego "nieobliczalne często sytuacje", jak to się mówi "Życie....."

Awatar użytkownika
3msto
Postawił piwka: 9 razy
Dostał piwko: 45 razy

Post01 lis 2012, 23:32

sprawa zakończona pozytywnym rozpatrzeniem ze strony sprzedającego( wymiana linek na nowe ) , któremu zależy na dobrym imieniu firmy :thumbsup: i nie wnikał co jak i dlaczego czy moja wina czy producenta ( według niego po wyglądzie urwanych linek ciężko było cokolwiek stwierdzić )

żeby było jasne nie chodzi tu o ocenianie czy te linki na R , C czy S lepsze czy gorsze , jak pisze Koniu każdy chwali swoje a przypadki awarii mogą być różne zastanawiałem się czy woda w tubie mogła być przyczyną takiej akcji i prawie każdy mówi że absolutnie nie .
mimo przygód z linkami firme na C nadal lubie :wink:

Wróć do „Zrób to Sam & Naprawa Sprzętu”