Kto by się pisał ?
metsa pisze:sobota lub niedziela jest plan na Dratowie zrobić pływanie a dla rozgrzewki ognisko i kiełbaski + herbatka z prądem![]()
Kto by się pisał ?
Prynio pisze:metsa pisze:sobota lub niedziela jest plan na Dratowie zrobić pływanie a dla rozgrzewki ognisko i kiełbaski + herbatka z prądem![]()
Kto by się pisał ?
Ja bym się pisał na niedziele.
metsa pisze:Ja z Kubą jesteśmy ustawieni na jutro koło 12 , na Dratowie , jak starczy sił i wiatru to będziemy w niedziele
metsa pisze:metsa pisze:Ja z Kubą jesteśmy ustawieni na jutro koło 12 , na Dratowie , jak starczy sił i wiatru to będziemy w niedziele
Polatane , kolejny raz mnie Dratów pozytywnie zaskoczył![]()
Jak jutro trzeba by przed południem zaatakować bo lepszy wiatr . Kto by się meldował i o której ?
gredy pisze:metsa pisze:metsa pisze:Ja z Kubą jesteśmy ustawieni na jutro koło 12 , na Dratowie , jak starczy sił i wiatru to będziemy w niedziele
Jak jutro trzeba by przed południem zaatakować bo lepszy wiatr . Kto by się meldował i o której ?
Z Sebą mamy zamiar na Firleju pokazówkę zrobić (ludzie do kościoła na 9 jadą) mam nadzieje że warun bedzie ok
gredy pisze:metsa pisze:metsa pisze:Ja z Kubą jesteśmy ustawieni na jutro koło 12 , na Dratowie , jak starczy sił i wiatru to będziemy w niedziele
Z Sebą mamy zamiar na Firleju pokazówkę zrobić (ludzie do kościoła na 9 jadą) mam nadzieje że warun bedzie ok
świderkite pisze:Ja by sie skusił popływać ALEEEE pianaka mi sie rozsypała:( na wiosne bedzie nowa::) ale teraz jestem uziemiony aj:( dobrego pływania:)
metsa pisze:Do 12 było zacnie na Dratowie potem zrobiło się maławo nawet na 13 m, Tylko 2 riderów Rysiek i Ja . Mam nadzieje że to nie ostatnie pływanie w tym roku .
gredy pisze:metsa pisze:Do 12 było zacnie na Dratowie potem zrobiło się maławo nawet na 13 m, Tylko 2 riderów Rysiek i Ja . Mam nadzieje że to nie ostatnie pływanie w tym roku .
Co zatoka to zatoka na Firleju jakieś pierdy a w kunowie raptem parę halsów udanycha siedzenia w wodzie z godzinę
.
Mam nadzieję że jeszcze będzie popływane tego roku
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości