Skyfall 007 - licencja na kajtowanie

Dyskusje nie związane z profilem forum.
Awatar użytkownika
BraCuru
Deska: BraCuru Hover, SABfoil
Latawiec: Flysurfer Sonics
Postawił piwka: 185 razy
Dostał piwko: 374 razy
Kontaktowanie:

Post22 lis 2012, 20:52

Parę dni temu oglądałem sobie ostatniego Bonda i szczena mi opadła jak zobaczyłem Tanera Aykurta w jednej ze scen w tureckiej knajpie gdzie Bond zapijał w tangu ze skorpionem.
Taner to Turek, który podpadł nam podczas zawodów KTA w Tajlandii. Wygrał z Juniorem we freestyle w finale (zupełnie bez podstaw :twisted: :twisted: :twisted: ) a mnie skasował z 4 miejsca w racingu tnąc mi wszystkie 4 linki podczas eksperymentów i wypierał się winy podczas protestu. Oj nie byliśmy funflami :evil:

Taner obiecał nauczyć Craiga mordowania płynąc na kajcie więc czekajmy w cierpliwości na kolejny epizod 007 :))))
A ja mu obiecałem, że jeśli faktycznie to zrobi to mu wybaczę Tajlandię :lol:

Awatar użytkownika
eska
Postawił piwka: 51 razy
Dostał piwko: 30 razy
Kontaktowanie:

Post22 lis 2012, 23:15

BraCuru pisze:Parę dni temu oglądałem sobie ostatniego Bonda i szczena mi opadła jak zobaczyłem Tanera Aykurta w jednej ze scen w tureckiej knajpie gdzie Bond zapijał w tangu ze skorpionem.
Taner to Turek, który podpadł nam podczas zawodów KTA w Tajlandii. Wygrał z Juniorem we freestyle w finale (zupełnie bez podstaw :twisted: :twisted: :twisted: ) a mnie skasował z 4 miejsca w racingu tnąc mi wszystkie 4 linki podczas eksperymentów i wypierał się winy podczas protestu. Oj nie byliśmy funflami :evil:

Taner obiecał nauczyć Craiga mordowania płynąc na kajcie więc czekajmy w cierpliwości na kolejny epizod 007 :))))
A ja mu obiecałem, że jeśli faktycznie to zrobi to mu wybaczę Tajlandię :lol:

:lol:

Awatar użytkownika
mandaro
Deska: NHP Infinity
Latawiec: GP Fuel
Postawił piwka: 66 razy
Dostał piwko: 22 razy
Kontaktowanie:

Post23 lis 2012, 10:41

Ciekawe na jakim latawcu będzie mordował? BMW?

bobek_h
Deska: Xenon LaLuz
Latawiec: North Neo
Postawił piwka: 43 razy
Dostał piwko: 11 razy
Kontaktowanie:

Post23 lis 2012, 13:17

mandaro pisze:Ciekawe na jakim latawcu będzie mordował? BMW?

ten bond mi wygląda bardziej na Ładę. Więc może tej marki będą sygnowane latawce ;)

pedros_85
Postawił piwka: 11 razy
Dostał piwko: 5 razy
Kontaktowanie:

Post24 lis 2012, 03:10

Hehe tez odnioslem wrazenie zwlaszcza na poscigu podachah w pierwszej scenie ze Putin byl dublerem w scenach kaskaderskich a moja kolezanka.stwierdzila ze morda zapijaczonego ruska ni jak ma sie do Brosnana:)

Wróć do „Offtopic”