Trik roku

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
jedi1
Postawił piwka: 132 razy
Dostał piwko: 83 razy
Kontaktowanie:

Post13 gru 2012, 08:18

Smokie pisze:Nie wiem czy Kevin gdzies na filmach z Chile nie robił bj z jednej reki ale może mi sie wydaje :)

Z jednej ręki to pewnie robił, ale on raczej łapie drugą ręką, a nie tą samą.

Ej w ogóle wyobraź sobie jakby wymyślili robienie blind judga osmozis!

TrueKejner chodzi ci o coś takiego, tylko z przełapaniem w powietrzu?

phpBB [video]

Co do trików toeside to czy na zawodach sędziowie oceniają je odpowiednio wysoko, żeby warto było je wykonywać?

Awatar użytkownika
TrueKejner
Deska: Shinn
Latawiec: Cabrinha
Postawił piwka: 157 razy
Dostał piwko: 193 razy

Post13 gru 2012, 17:58

jedi1 pisze:
Smokie pisze:Nie wiem czy Kevin gdzies na filmach z Chile nie robił bj z jednej reki ale może mi sie wydaje :)

Z jednej ręki to pewnie robił, ale on raczej łapie drugą ręką, a nie tą samą.

Ej w ogóle wyobraź sobie jakby wymyślili robienie blind judga osmozis!

TrueKejner chodzi ci o coś takiego, tylko z przełapaniem w powietrzu?

phpBB [video]

Co do trików toeside to czy na zawodach sędziowie oceniają je odpowiednio wysoko, żeby warto było je wykonywać?

No dokładnie o TO mi chodzi- żeby w powietrzu to przełapywali i do blinda jeszcze. Wydaje mi się, że to jest możliwe (chociaż próbowałem robić takie bj w tym roku na Prasso jednak totalnie bez skutków). Fajnie, że ten filmik z Aaronem w ogóle wygrzebałeś, bo to wtedy była taka rewelacja i nawet widać jak Aaron się cieszył, że mu się udało, a teraz to każdy ogarnięty dzieciak robi, haha! Ale jakby robić właśnie takie blind judge do blinda to byłby to mój ulubiony trick na 100%.

Jeżeli chodzi o toesidy na zawodach to akurat sędziowie je uwielbiają. One zawsze są liczone jako takie innowacyjne tricki i w sumie mało osób je robi, więc dostaje się za nie sporo punktów (jeżeli kajt nie jest w zenicie ma się rozumieć).

Wróć do „Forum Główne”