na 7 to jednak nie wiało (na Rzeczyckich hawayach) ale 12m dało rade. i to całkiem miło. na środku jeziora supa moc. jazda od godz 13 do ...16 , takze ten kto nie był to ...nie był i juz
robinm pisze:Jak tam z lodem na naszym słonym akwenie?
lodu wczoraj nie stwierdzono.... ani grama. mówie od strony Rzeczyc ocz. a to było w ogóle zamarznięte ?? byłem przejazdem i mimo tego że miałem sprzęt w pogotowiu , nie odważyłem sie wejsc do wody bynajmniej nie z powodu zimna. wiało ekstra na 11m/12m. bryza a la full szambo. plaża usiana plastikowymi zawieszkami do WC nie pozostawiała złudzeń i w ogóle jakoś tak ponuro
eee jeśli pytanie było do mnie to .... wizualnie nie mam praktycznie uwag 'ku temu spotu' może 'zawieszek' postaram sie nast. razem nie widzieć, bryzy nie wąchać, słonej wody nie pijać i ocz. normalnie pływać tam nadal ...
nie wiem w ogóle czy dobrze trafiłem, ale nie mam pojęcia gdzie szukać, czy ktoś z Was wie może gdzie w okolicy Gliwic można się pouczyć podstaw na kitesurfingu, czy są jakieś szkółki albo prywatni instruktorzy?
Uwaga!!!! Lepiej nie wchodzić do wody jakiś skur... zatruł jezioro http://www.tvs.pl/44418,kto_zatrul_ryby ... nnych.html a wszyscy to mają w d..., gdzie nasi kochani ekolodzy? Kasy z tego nie można wycisnąć, bo nic nie można zablokować?