Witam Moi Drodzy Przyjaciele
Udało mi się w końcu założyć dla mojej kochanej Mamy subkonto, na które będziecie mogli wpłacać 1% podatku z Pit-a.
Ale zacznijmy od początku.
W dniu 1 kwietnia 2011 roku, w dniu mojej Mamy imienin doszło do dużego nieszczęścia jakie spotkało moją Mamę,a dotknęło całą naszą rodzinę. Moja Mama doznała rozległego wylewu krwi do mózgu spowodowanym pęknięciem tętniaka w mózgu. Wylew był bardzo obszerny i zanim Mama została przeniesiona do Szpitala MSWiA w Szczecinie w celu embolizacji (zamknięcie tętniaka) przeleżała na oddziale intensywnej terapii w Koszalinie w stanie śpiączki farmakologicznej.
Od tamtego czasu minęło już prawie dwa lata, a stan Mamy można określić jako ciężki. Jest niezdolna do samodzielnego życia, brak świadomego kontaktu, wymaga całodobowej opieki osób drugich, a także ciągłej rehabilitacji.
W ciągu tego okresu dzięki wytrwałości, ciężkiej pracy, a także Miłości Kazika do mojej Mamy opieka nad Nią jest zapewniona na bardzo dobrym poziomie. Niestety doszło do momentu kiedy zabrakło pieniędzy na dalsze sprawowanie opieki i zapewnieniu podstawowych środków medycznych, a także rehabilitacji jaką staramy się zapewnić Mamie.
Tutaj zwracam się do Was wraz z moją rodziną o Pomoc dla naszej Mamy, Babci i Miłości Życia w postaci podatku 1% lub darowizny na założone specjalnie do tego celu subkonto z jednej fundacji pomagającej osobom niepełnosprawnym.
Wszystkie zebrane fundusze zostaną wykorzystane wyłącznie na potrzeby Mamy, a opieka dzięki temu zostanie utrzymana.
Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Englert,1921 pomagacie nam zapewnić lepszą przyszłość naszej Mamie.
Dla 1% podatku:
FUNDACJA AVALON
KRS: 0000270809
z dopiskiem: Englert.1921
Dla darowizn:
FUNDACJA AVALON
Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym
KRS: 0000270809
Nr konta: 62 1600 1286 0003 0031 8642 6001
Prowadzone przez: BNP Paribas Bank Polska S.A.
W tytule wpisać: Darowizna dla Englert,1921
Bardzo dziękuję za wszelką pomoc
Grzegorz z Rodziną
P.S. Proszę prześlijcie tą wiadomość wszystkim swoim znajomym i pamiętajcie 1 % podatku nic was nie kosztuje, a możecie bardzo pomóc w potrzebie bliskiej mi osobie.