Jakie boardshorty na prezent

Forum dla początkujących
pysia

Post28 sty 2013, 19:12

Jak w temacie - mój przyjaciel jest wielkim fanem kite'u. Chcę kupić mu boardshorty jako, że niedlugo ma urodziny. Przeszukałam wiele stron, topiców i nie znalazłam żadnej informacji, jakie firmy są porządne. A jako, że nie mam pojęcia o kite, chciałabym spytać Was o radę jakie firmy polecacie -Quiksilver, Billabong, Volcom, Vans, O'Neal? Spodenki mogą być kolorowe, wzorzaste :)
Budżet - do 300 zł :)
Dzięki!

sersciuch
Deska: north freestyle fish
Latawiec: rpm
Postawił piwka: 5 razy
Dostał piwko: 8 razy

Post28 sty 2013, 19:31

a może jest fanem jakiejś firmy kitowej?
podpytaj niektóre firmy kitowe mają też shorty w ofercie
ale wiadomo jak to z ciuchem trudno trafić jeden lubi białe drugi czarne
firmy mogące zwiększyć szanse sukcesu MOIM ZDANIEM o'neill (o'neal to marka motokrosowa xD),quick silve ,billabong ,mystick ,reef
a jeśli kolego lubi chodzić w klapka i lubi <piwo> to jest moim zdaniem genialny prezent http://shop.reef.com/fanning-premier-pr ... 1651_c_101
widziałem je ostatnio w sklepie cena powala ale wykonanie i funkcjonalność również :thumb:

pysia

Post28 sty 2013, 19:48

sersciuch pisze:a może jest fanem jakiejś firmy kitowej?
podpytaj niektóre firmy kitowe mają też shorty w ofercie
ale wiadomo jak to z ciuchem trudno trafić jeden lubi białe drugi czarne
firmy mogące zwiększyć szanse sukcesu MOIM ZDANIEM o'neill (o'neal to marka motokrosowa xD),quick silve ,billabong ,mystick ,reef
a jeśli kolego lubi chodzić w klapka i lubi <piwo> to jest moim zdaniem genialny prezent http://shop.reef.com/fanning-premier-pr ... 1651_c_101
widziałem je ostatnio w sklepie cena powala ale wykonanie i funkcjonalność również :thumb:

W klapkach nie chodzi :)
Co do firm kite'owych jakie lubi - szczerze przyznaję, że nie wiem :D Za to jest też fanem snowboardu (jak ja) - ubiera się wtedy kolorowo - firmy Burton, 32.
Podejrzewam więc, że spodobają mu się boardshorty kolorowe, przyciągające wzrok :)
Dzięki za wyjaśnienie różnicy między marką o'neal i o'neill - od razu widać, że ze mnie pierwszak ;)
Dzięki!

Awatar użytkownika
mandaro
Deska: NHP Infinity
Latawiec: GP Fuel
Postawił piwka: 66 razy
Dostał piwko: 22 razy
Kontaktowanie:

Post28 sty 2013, 20:24

Jak to jakie? -Billabong.

sersciuch
Deska: north freestyle fish
Latawiec: rpm
Postawił piwka: 5 razy
Dostał piwko: 8 razy

Post28 sty 2013, 21:07

to może po prostu wybierz się do surfshopu(jeśli masz takowy w u siebie mieście) i przejżyj wieszaki?
(nie mam pojęcia czy w pl teraz można kupić boardshorty w surfshopie )ale zawsze to jakiś pomysł i jeśli są shoty w sklepach są to można na żywca zobaczyć,pomacać i przekonać się czy shorty są tak fajne jak na obrazku

pysia

Post29 sty 2013, 08:03

Dzięki za propozycje.
W surf shopie w mojej miejscowości mają jedynie 2 wzory firmy ANALOG, stąd raczej będę musiała kupić coś w sklepie internetowym...

Slawek-Kopiec
Deska: Su-2 Custom.Airush Livewire
Latawiec: Airush Varial X
Postawił piwka: 10 razy
Dostał piwko: 6 razy
Kontaktowanie:

Post29 sty 2013, 13:34

Polecam Hydrosfera.Maja zawsze duży wybór.

Wysyłane z mojego iPad przy użyciu Tapatalk HD

daga
Deska: F-one TX
Latawiec: F-one Bandit
Postawił piwka: 4 razy
Dostał piwko: 1 raz

Post30 sty 2013, 13:36

Jedyny problem z quicksilverem to fakt ze polowa plazy posiada te same szorty - dostepne w PL :) Choc facetowi pewnie taka rzecz przeszkadzac nie bedzie :)
Fajne szorty mozna tez z IONa dostac, polecam.

pysia

Post30 sty 2013, 15:44

Dzięki!

Wróć do „Pierwsze Kroki”