sander pisze:Fajnie to wyszłoJakiego coptera używałeś do zdjęć?
darkowic pisze:Szkoda, że nie latał podczas wyścigów i jak zasuwaliśmy na qaudach w niedzielę.
Mam nagrany "historyczny wyścig" bez wiatru - jak tylko zmontuję dam znać, ale nie będzie to szybko
nasa83 pisze:Rewelacyjny filmik![]()
żałuję że mnie tam niebyło
Regis pisze:BraCuru: filmik już wczoraj trafił do GG i Chasty
andrzejwodejszo pisze:Pierwszy raz w zyciu wykonałem bieg narciarski na nartach slalomowych stylem łyżwowym z kajtem przepadającym co 50m na dystansie dwoch kilometrow. Prawie dostałem zapaści, ale miny obserwatorów były bezcenne... brakowało mi tylko karabinka na plecach i telemarkowych wiązańAaaa chciałbym przypomnieć, ze w pierwszym biegu zajalem piąte miejsce ani razu nie uzywajac latawca do uzyskania prędkosci
DrDzik pisze:Witam Serdecznie kolegów i kolegów,
Rzadko zabieram głos na forum ale tym razem muszę. Proszę nie przekręcać mojej jakże szlachetniej ksywki która brzmi DZIK dla przyjaciół Dziczek a nie jakiś tam Dziki tudzież Dziku![]()
Pozdrowienia dla wszystkich dobrych ludzi z wyjazdu
darkowic pisze:Marek, czyżbyś coś sugerował
DrDzik pisze:Rzadko zabieram głos na forum ale tym razem muszę. Proszę nie przekręcać mojej jakże szlachetniej ksywki która brzmi DZIK dla przyjaciół Dziczek a nie jakiś tam Dziki tudzież Dziku
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości