RRD Passion 2010 Wolno reaguje na ruchy barem

Pytania odnośnie naprawy, budowy, i modyfikacji sprzętu.
Awatar użytkownika
Pinio
Postawił piwka: 25 razy
Dostał piwko: 30 razy

Post01 mar 2013, 06:06

Nie. Bo to Ci strzeli przy 1 zliszowaniu.

unhooked
Postawił piwka: 6 razy
Dostał piwko: 23 razy

Post01 mar 2013, 09:21

grzechu1984 pisze:Witam.
Posiadam Latawiec RRD Passion 2010 r 11m2.
Próbowałem różnych ustawień no i mam wrażenie że latawiec jest wolny, wolno reaguje na ruchy barem, to samo stwierdził znajomy ( doświadczony kiter )
....
Pozdr

Wklej tu zdjecie baru i tipow latawca, to moze cos sie da pomoc.

I jeszcze jedna kwestia. To ze latawiec wolno reaguje na ruchy barem, moze byc jedynie subiektywnym odczuciem. Pasja jest latawcem freerideowym dla poczatkujacych. Jak ktos potrzymal latawiec freestylowy lub freeridowy o malym rozmiarze (5-7m), to stwierdzi, ze Pasja 11m jest mulem.

Awatar użytkownika
grzechu1984
Deska: Voelkl Styla
Latawiec: RRD Passion 2010
Kontaktowanie:

Post17 mar 2013, 21:15

unhooked pisze:
grzechu1984 pisze:Witam.
Posiadam Latawiec RRD Passion 2010 r 11m2.
Próbowałem różnych ustawień no i mam wrażenie że latawiec jest wolny, wolno reaguje na ruchy barem, to samo stwierdził znajomy ( doświadczony kiter )
....
Pozdr

Wklej tu zdjecie baru i tipow latawca, to moze cos sie da pomoc.

I jeszcze jedna kwestia. To ze latawiec wolno reaguje na ruchy barem, moze byc jedynie subiektywnym odczuciem. Pasja jest latawcem freerideowym dla poczatkujacych. Jak ktos potrzymal latawiec freestylowy lub freeridowy o malym rozmiarze (5-7m), to stwierdzi, ze Pasja 11m jest mulem.

Tutaj jednak muszę przyznać rację jednym z powodów było to że bar był źle wytrymowany( wystarczyło podciągnąć na supełkach ), drugi to że większość czasu latałem w granicznych warunkach.
Passion to faktycznie łatwy latawiec, nie wiem dlaczego podczas kursu kahoona sprawiała mi więcej kłopotów ? pewnie kwestia wiatru na helu.

Wróć do „Zrób to Sam & Naprawa Sprzętu”