harnaś pisze:Paweł wieje super ,rano była masakra ponad 30 węzłów teraz jest 20kilka ,może byś przyjechał na nocne latanko na strefiesamemu to deko lipa przy takim wietrze
harnaś pisze:wieczorem znowu mocno się rozwiałodałem sobie spokój zbyt wielkie ryzyko śmigać samemu po nocy ,gdy wieje pod 30 węzłów
Fikus pisze:harnaś pisze:wieczorem znowu mocno się rozwiałodałem sobie spokój zbyt wielkie ryzyko śmigać samemu po nocy ,gdy wieje pod 30 węzłów
Zapowiadało sie popołudnie - słoneczne i przedwiosenne. Służby od rana przygotowywały szybki firn a skutecznym ciągiem zajęła się cyrkulacja południowa. Słuchając uważnie z plecaków dało sie poznać szelesty niecierpliwych latawców. Fragmentem czasoprzestrzeni wyrwanym z doraźności roboczego tygodnia ruszyłem zaraz po robocie. Wszystko cudnie pomyślałem, tylko szybka popołudniowa drzemka żaby doładować baterie... Rano trochę sie wkurzałem ale w końcu wiało za bardzo...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości