Maslak pisze:SosnowiecNie mogłem sie powstzrymać
koto pisze:jedynie co moge doradzic to badaj prognoze i wpadaj na pobliskie spoty obserwowac jakto sie robi,
koto pisze:Instruktora tu nie znajdzies
Sonix pisze:koto pisze:jedynie co moge doradzic to badaj prognoze i wpadaj na pobliskie spoty obserwowac jakto sie robi,
Bez obrazy ale takie porady to zostaw dla siebie. Bardzo dobrze że kolega chce zacząć z instruktorem.koto pisze:Instruktora tu nie znajdzies
No i kolejny Twój błąd. Na PW podałem koledze mauro80 namiary na dwóch instruktorów ze śląska którzy z pewnością wezmą go pod swoje skrzydła.
koto pisze:Instruktora tu nie znajdziesz, jedynie co moge doradzic to badaj prognoze i wpadaj na pobliskie spoty obserwowac jakto sie robi, nie licz ze kto kolwiek na spocie bd cie uczyl jak bedzie wialo:) dzieki uprzejmosci jednego kitesurfera z kumplem sami zdobywalismy te umiejetnosci, takze dla chcacego nic trudnego:)
Famay pisze:Sonix pisze:koto pisze:jedynie co moge doradzic to badaj prognoze i wpadaj na pobliskie spoty obserwowac jakto sie robi,
Bez obrazy ale takie porady to zostaw dla siebie. Bardzo dobrze że kolega chce zacząć z instruktorem.koto pisze:Instruktora tu nie znajdzies
No i kolejny Twój błąd. Na PW podałem koledze mauro80 namiary na dwóch instruktorów ze śląska którzy z pewnością wezmą go pod swoje skrzydła.
Sonix ogarnij się bo zaczynasz gwiazdorzyć jak Mandaro i to ludzi jednak denerwuje .
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości