No właśnie, ktoś był w kwietniu na jednej z wymienionych w temacie wysp?
Wiem że zarówno na Sycylii jak i Sardynii jest kilka fajnych spotów. Ale czy są warunki już w kwietniu? Czy nie ma sensu jechać wcześniej niż w maju...
FilipN pisze:No właśnie, ktoś był w kwietniu na jednej z wymienionych w temacie wysp?
Wiem że zarówno na Sycylii jak i Sardynii jest kilka fajnych spotów. Ale czy są warunki już w kwietniu? Czy nie ma sensu jechać wcześniej niż w maju...
GURU 10.5 pisze:Porto Pollo płaska woda z lokalną termiką.
FilipN pisze:no to "szału nie ma", ani wiatrowego ani temperaturowego - przy 16*C i nie najcieplejszej wodzie krótka pianka odpada
GURU 10.5 pisze:Jak pisałem, zależy jak trafisz, ale podałem realną statystykę[ byłem tam w sumie z ...7 razy], choć to tylko statystyka...
Zarówno temp. jak i wiatr bardzo zależą od konkretnej cyrkulacji, a zmienia się to tam mega dynamicznie; w kwietniu używałem pianki 3/3 dł. nogawki/krótkie ręce, ale 4/3 full suite też będzie ok.
Dużo lepsze wyjazdy wiatrowo i temperaturowo mieliśmy zawsze paźdz./listopad [ krótka pianka i 60/75% wiatru]
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości