Zacznę tak, moj post na temat tego, że byłem i nie widziałem, a Harnaś napisał że latał..był niedokończony. Miało jeszcze pisać- że właśnie dlatego pytam o miejscówkę przy danym "warunku" bo pewnie różnie się to układa- od kierunku.
Za to Piotrbyku
"[quote="Lech'u"". Bo juz bylem w Lubawce- gdzie powietrze nawet nie wykazywalo zainteresowania przemieszczaniem sie...tylko kolega Harnas opisywal, ze z czeskimi kolegami[/quote]
To skandal , kolega Lechu już raz tam był a pogoda nie była odpowiednia , skandal , nie dziwie się że kolega jest sceptyczny do tego spotu , też jak bym przyjechał i by nie wiało to bym się zniechęcił i więcej juz bym nie pojechał tyle kilometrów . A tak naprawdę to zdradzę ci tajemnice chodzi o to ,że Harnaś razem z Windguru namawiają ludzi na wycieczki do Kralovca i mają 5% od sprzedaży w chinskich sklepikach z Karlovca a tam w ogóle nigdy nie wieje "
widzę, że jesteś forumowym objeżdżaczem. Ale jak masz dużo czasu i bawią Cię takie monologi...to nic mi do tego:)
Kolegę Harnasia poznałem już w Kralovcu i tam nie mówił do mnie nie zwracał się per "leszczu" więc nie chowam urazy.