Dobrze na początek sezonu pojechać w ciepłe

400 OSÓB NA GORĄCYM POŁUDNIU??? NIC PROSTSZEGO! ZABIERZCIE SIĘ Z NAMI

Sprawdźcie ofertę:
http://www.kiteresort.pl/oferta/wyjazdy/lato

Pozdrawiamy
Kiteresort.pl
vendeta pisze:NIE rozumiem jednego, na cholerę reklamujecie się, że po ukończeniu kursu u Was, kursant otrzymuje legitymację IKO, skoro nie macie uprawnień do ich wydawania? ( nie ma Was na liście International Kiteboarding Organization, a z tego co się dowiedziałam - bo chcę wybrać szkółkę najlepszą - nikt z Waszych kursantów takiej legitymacji nigdy nie otrzymał? ) WTF?
Ilooo pisze:coś na temat warunków, statystyk wiatrowych? Poproszę o opinie i rekomendacje tego miejsca w terminie majówkowym. Czego możemy się spodziewaćz góry thx
ALPHATON pisze:czy w ofercie (w cenie) jest codzienny transwer z "okolicy Perpignan" na pokazywane przez Was spoty La Palma i La Franqui? To około 30 km w jedną stronę.
natka pisze:vendeta pisze:NIE rozumiem jednego, na cholerę reklamujecie się, że po ukończeniu kursu u Was, kursant otrzymuje legitymację IKO, skoro nie macie uprawnień do ich wydawania? ( nie ma Was na liście International Kiteboarding Organization, a z tego co się dowiedziałam - bo chcę wybrać szkółkę najlepszą - nikt z Waszych kursantów takiej legitymacji nigdy nie otrzymał? ) WTF?
kolego spokojnie nie siej paniki i popłochu na KF. nawet jesli owej szkoły nie ma na liscie IKO to nie znaczy ze nie mogą wydawać legitek - do tego wystarczy instruktor IKO :] pozdrawiam i wrzuc na luz to ci pomorze w nauce ks-u
Ilooo pisze:coś na temat warunków, statystyk wiatrowych? Poproszę o opinie i rekomendacje tego miejsca w terminie majówkowym. Czego możemy się spodziewaćz góry thx
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość