Dogadajcie się z Radkiem on tam wszystko zakładał i zapraszał wszystkich, których aktualnie miał w znajomych związanych z Kite. Z "obcością" wiec nie będzie problemu
Żeby dołączyć do facebook-owej grupy : 1. Kliknij link 2. W prawym górnym rogu pod zdjęciami kliknij "dołącz do grupy" 3. W miejscu "Dołącz do grupy" pojawia się "Anuluj prośbę" 4. Radek jak zatwierdzi waszą przynależność, to dostajecie o tym powiadomienie i grupa pojawia się na lewym pasku zakładce "GRUPY"
Jak już będziecie dołączeni można włączyć powiadomienia w prawym górnym rogu pod zdjęciami.
Witam i miło się przedstawiam. Andrzej jestem. Ktoś wie jak stoi sprawa z rozkopanym dojazdem do spotu w drodze na Dąbki? Na 1-wszo majowe pływanie może coś wiatru będzie
Przejazd niestety nie jest jeszcze naprawiony. Jednak do samego jeziora można wjechac przez jeden wjazd prędzej a potem przez łączkę i jesteś na brzegu. Nie ma obaw, że gdzieś się utknie.
wszyscy pływają bo nawet w długi weekend widziałem parę osób w Dąbkach na morzu (też tam walczyłem:)). Jutro też ma wiać więc na pewno znajome twarze pojawią się na spotach