trapez DAKINE RENEGADE rozmiar M czerwono-czarno-biały (w bardzo dobrym stanie) pierwszy właściciel, a używany jedynie kilkanaście razy- cena 250 zł
Wygląda tak jak na linku
http://jupiterkiteboarding.com/store/da ... -2205.html
Mam również do sprzedania:
-kiteboard NAISH HAZE 132/39 wraz z padami, strapami, finami i rączką NAISH oraz pokrowcem DAKINE (w bardzo dobrym stanie- drobne rysy na spodzie, które są normalną rzeczą) kupiona nowa, na wodzie kilkanaście razy- cena 700 zł
-KITE NOBILE 555 10m2 + bar + pompka + plecak- stan dobry
Sprzedam latawiec topowej firmy NOBILE typ 555 rozmiar 10m2 kolor czarno-biały z 2009r. W zeszłym roku przy niestałym wietrze, przyładowałem w taflę wody co poskutkowało rozdarciem tuby głównej oraz poszycia latawca od wewnętrznej strony tuby na ok 30cm. Uszkodzenie naprawione zostało w profesjonalnym serwisie kite’owym- wymieniona została tuba główna (na oryginalną nową NOBILE) a poszycie zreperowane (trzeba się przyjrzeć żeby zauważyć naprawione miejsce). Na poszyciu dodatkowo są dwie niewielkie łatki po drobnym rozcięciu- jedna wielkości pudełka zapałek widoczna na środkowej 5, druga wielkości paznokcia na tubie głównej od wewnątrz (obie profesjonalnie zabezpieczone). Te naprawy w żaden sposób nie wpływają na sterowność latawca ani nie zmieniają jego parametrów. Materiał szeleszczący, zadbany, linki oraz oryginalny bar w bardzo dobrym stanie. Latawiec odkupiłem pod koniec 2011 roku- w tym czasie pływałem jedynie kilkanaście razy ze względu na brak czasu albo kiepskie warunki. Dlatego też sprzedaję sprzęt. Latawiec polecam początkującym surferom- z pewnością będzie dostarczać wielu wrażeń jeszcze przez kilka dobrych lat.- cena 1100 zł
Dla zainteresowanych mogę zdjęcia przesłać na maila.
Sprzęt do obejrzenia w Katowicach.