Siema,
Mam pytnko bo napewno ktos z Was sie orientuje ktore szkolki dzialaja od maja a najlepiej to juz dzialajace z Wladyslawowa? Chcialbym sie zapisac na kursy IKO, na helu jest ich duzo, ale to dodatkowe km a do wladka i tak mam kawalek
Pozdro
honyszkekojok pisze:Ja mam pytanie organizacyjne - czy nie posiadając swojej pianki za ponad tysiaka da rade komfortowo popływać w maju, w wodzie która ma 5 stopni ?Chodzi konkretnie o to, czy szkółki posiadają na wypożyczenie takie ciuszki które nie pozwolą nam zamarznąć ?
honyszkekojok pisze:Ja mam pytanie organizacyjne - czy nie posiadając swojej pianki za ponad tysiaka da rade komfortowo popływać w maju, w wodzie która ma 5 stopni ?Chodzi konkretnie o to, czy szkółki posiadają na wypożyczenie takie ciuszki które nie pozwolą nam zamarznąć ?
Ziomek. pisze:
poza tym mamy właśnie turbowyprz pianek FULL NEOPRENMystic 5/3 mm - z regularnej ceny detal 800 pln na ..299 pln
![]()
zapraszamy do bazy na zakupy, ostatnich kilka sztuk![]()
To już pianka z najcieplejszych :]
peace
NEMO pisze:honyszkekojok pisze:Ja mam pytanie organizacyjne - czy nie posiadając swojej pianki za ponad tysiaka da rade komfortowo popływać w maju, w wodzie która ma 5 stopni ?Chodzi konkretnie o to, czy szkółki posiadają na wypożyczenie takie ciuszki które nie pozwolą nam zamarznąć ?
U nas są 5/3 O'neill i dostaniesz buty 5mm zatem spokojnie w tych warunkach 2-3godzinki na wodzie będzie komfortowo,
a jak ktoś jest zmarzluchem to dostaje bluzę piankową
NEMO pisze:.. w tych warunkach 2-3godzinki na wodzie będzie komfortowo,
NEMO pisze: start 1 czerwca
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości