Sorry Ziomek ale jesteś ostatnim człowiekiem od którego byłbym w stanie kupić sprzęt.Wynika to z faktu i opini 2 znajomych o twojej firmie.Jeden kupował od ciebie latawkę i pomimo zapewnień że wszystko gra,latawiec w 100 procentach sprawny to po pierwszym pływaniu okazało się że przepuszcza jedna tuba.Oczywiście zdawał sobie sprawę że nie ma szans na reklamację ponieważ latawiec nie był nowy ale twoje podejście do klienta .....Podjechał do ciebie a ty stwierdziłeś że przeciez widział co brał a ty masz za dużo sprzetu aby wiedzieć czy każdy jest sprawny ,poza tym mogło się to stać już po sprzedaży - po prostu zbyłeś kolesia jak natręta,pozbyłeś sie sprzetu i po sprawie.Drugi kolega miał jakiś problem z barem (coś mu poszło - nie wiem jak ta część się fachowo nazywa).Podjechał do ciebie (sprzęt również kupował od ciebie) a wprawdzie nie ty ale twój pracownik stwierdził ze nie macie tej częsci nowej (a kolega chciał tylko nową) a sprowadzenie takiego gówna wam się nie opłaca.
Wiem że odpiszesz i zaczniesz zadawać pytanie kiedy to było,jaki sprzet co,jak i dlaczego ale naprawde nie mam ochoty na dyskusję bo z tego co widzę po twoich postach zawsze masz rację takze dyskusja byłaby bezsensowna a i ja zresztą nie mam czasu ani ochoty na prowadzenie takich rozmów.
Napisałem swoje zdanie o Tobie i Twojej firmie i tyle.
Wracając do tematu czy ktos może mi powiedzieć cos o RRD Obsesion oraz Cabrinia - bo takie 2 oferty dostałem , latawce 12, 2009 oraz 2010 rok.
Czy dla nadają sie dla początkujacego ?