Masakra... Wracam do domu po całym dniu cieżkiej pracy, wchodze na forum żeby napisać co załatwiłem i co widzę

Piotrbyku leży sobie na piaseczku nad wodą z kitem w nogach... Masakra, tez tak chcę.
No i jak tu pisać po takich zdjęciach....................
Wracając do naszej Polsko Mietkowskiej rzeczywistości to wygląda to tak.
Udało mi się w końcu spotkać z dyrektorem DPS Borzygniew i porozmawiać na temat stacji meteo.
Byłem też w na dole w wypożyczalni \ szkole Miko Sport gdzie pogadałem z właścicielem.
Mam dwie wiadomości, jak zwykle dobrą i złą:
Zła
Jest taka że na stację meteo o której pisał kolega rolmigo trzeba będzie jeszcze trochę poczekać, cięzko powiedziec ile a może się okazać że jej w ogóle nie będzie. W inwestycji masztu ze stacją i kamerami ma uczestniczyć Starostwo Powiatowe i Miko Sport. Okazuje się że plan postawienia takiego masztu może nie wyjść. Przekazał mi info że kamery raczej będą, jest szansa że w tym roku a masz ze stacją nie wiadomo. On osobiście ciśnie temat bo mu na tym zależy ale są duże komplikacie. To informacja od właściciela szkoły i nie wiem czy faktycznie tak jest.
Dobra
wiadomość jest taka że Dyrektor DPS wydał zgodę na postawienie takie stacji na dachu. Przedstawiłem mniej więcej jat to wygląda, co jest potrzebne itd. I On nie ma nic przeciwko aby to wykonać. Możemy zacząć od zaraz.
Robimy w DPS czy czekamy na stację starostwa?