doceniam inicjatywę

pomysłowość
szkoda że nie powiało..
a mój komentarz poniżej na siepływa..
--> http://www.sieplywa.pl/siewie/6262/Rela ... sion#35059
przecież każdy bekrol na kajcie czysto odpłynięty wygląda przekozacko przy .. "tym"
peace
Lussik | EASY Surf Center pisze:Ziomek - sprecyzuj proszę przy "CZYM" ?
harnaś pisze:Każdy kto pływał na złomie powie że to co robią jest przekozackie![]()
Ziomek. pisze:dla obserwatora z boku lepiej wygląda czysto odpłynięte ..cokolwiek?
kowal pisze:Albo mi się wydaje albo mam ten sam problem co Ty Przemass przy próbach blind judge'a odruchowo robię dziwne rodeo...
i ch.. mnie już strzela bo mi to tak weszło w krew, że nie wiem jak to zwalczyć...![]()
![]()
Ps Sory za oftopa...
pointse7en pisze:Ziomek. pisze:dla obserwatora z boku lepiej wygląda czysto odpłynięte ..cokolwiek?
Prawda, ale ciekaw jestem jakbyś rozwiązał temat zawodów przy kompletnej flaucie. Oni wyjęli motorówkę, linkę i zawody były. A na kicie?
pointse7en pisze:Poza tym, jak ktoś nie wierzy w widowiskowość WS, to na Helu świat się nie kończy
..zapewne.. piszę o tym , że dla obserwatora z boku lepiej wygląda czysto odpłynięte ..cokolwiek?
Lussik | EASY Surf Center pisze:..zapewne.. piszę o tym , że dla obserwatora z boku lepiej wygląda czysto odpłynięte ..cokolwiek?
Uwierz,
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości