alternatywa ;)

Snowkiting - wszystko związane z tą zimową odmianą kitesurfingu.
Awatar użytkownika
sarin
Kontaktowanie:

Post02 gru 2005, 23:43

skoro w tym roku zima ma byc bez wiatru - to zorganizujmy jakis wyjazd w góry :)

Awatar użytkownika
nosens
Kontaktowanie:

Post03 gru 2005, 11:03

jestem jak najbadziej za..ale bardziej okres luty,marzec...np norwegia,moze byc ciekawie.pzdr

Awatar użytkownika
sarin
Kontaktowanie:

Post03 gru 2005, 18:33

Fajnie gdyby mnie tylko było stac na taki wypad :)

myslałem raczej o beskidach lub np pradziadzie w czechach w tamtym roku własnie tam pierwszy raz widziałem kite w akcji super warunki stoki praktycznie bez drzew i mocne wiatry do tego mnustwo sniegu całosc twozyło bajkowy widok od tamtego wypadu na deske zaczeła sie korba na kite

pozdr MM

Awatar użytkownika
wlad

Post03 gru 2005, 19:11

sarin pisze:Fajnie gdyby mnie tylko było stac na taki wypad :)

myslałem raczej o beskidach lub np pradziadzie w czechach w tamtym roku własnie tam pierwszy raz widziałem kite w akcji super warunki stoki praktycznie bez drzew i mocne wiatry do tego mnustwo sniegu całosc twozyło bajkowy widok od tamtego wypadu na deske zaczeła sie korba na kite

pozdr MM

czy mozesz podac lokalizacje bardziej szczegolowo, moze jakis link.
Generalnie to ja sie pisze, Slowacja jest cool

Awatar użytkownika
sarin
Kontaktowanie:

Post03 gru 2005, 19:45

http://www.czechy.pl/static/skimap/CZS000074.jpg

to akurat czechy kolesie na kite szaleli po drugiej stronie wyciagów

tak jak by oddalajac sie od pradziada bo sam osrodek (baza wyciagów) na której my jezdzilismy to była ta blizniacza do pradziada - perkowe kameny czy jak to tam leciało

pozdr

Awatar użytkownika
Krasy
Kontaktowanie:

Post04 gru 2005, 00:24

wydaje mi sie ze w szczyrku mozna by dobrze poszalec miedzy duzym a malym srzycznym jest plaska gran dosc szeroka, specyficzne ulozenie terenu daje niesamowita moc wiatrowi, z tego co pamietam wieje tam bardzo bardzo czesto, region pozniej grani to wiatrolom zupelnie bez drzew, wystaje troche syfu ale jak snieg jest powyzej metra lajtowo da sie jezdzic. mapka pogladowa http://www.szczyrk.pl/zdj_pub/mapa_m.jpg

Awatar użytkownika
sarin
Kontaktowanie:

Post04 gru 2005, 07:05

w okolicach przełeczy salmopolskiej tez są podobne warynki zresztą generalnie tam gdzie sie trafia pola a góral bedzie ok to by mozna sie pobawic:)

Wróć do „Snowkiting Forum”