Stawny pisze:Cóż minęło pięć dni, jeszcze 3 temu wydawało mi się że się napływałem![]()
Jednak już dziś wypatruję tęskno dobrego progno![]()
..czyli jutro , pojutrze, popojutrze..

peace
Stawny pisze:Cóż minęło pięć dni, jeszcze 3 temu wydawało mi się że się napływałem![]()
Ziomek. pisze:Stawny pisze:Cóż minęło pięć dni, jeszcze 3 temu wydawało mi się że się napływałem![]()
..czyli jutro , pojutrze, popojutrze..![]()
peace
robinm pisze:Wczoraj w Rowach od 10-16 całkiem miła jazda przy SW (side) i niezłej długiej fali. Przeważało słońce ale z godzinę nieźle lało
jacamakajta pisze: 5spływów, około 135km linią brzegową czyli przepłynięte dwa razy tyle na fali więc nie wiem z czym do ludzi z tymi wykresikamiBracuru, dziadki Tadki i inne wynalazki profesora Gąbki
BraCuru pisze:jacamakajta pisze: 5spływów, około 135km linią brzegową czyli przepłynięte dwa razy tyle na fali więc nie wiem z czym do ludzi z tymi wykresikamiBracuru, dziadki Tadki i inne wynalazki profesora Gąbki
Wybaczcie za offtop ale chciałbym zadać ponizsze pytanko.
Jacku a jak skomentujesz tylko ten jeden spływik, 306km linia brzegową, 13h na wynalazku prof. Gąbki?
Został ochrzczony jako Re300 czyli REwal-REwa-REkord:
viewtopic.php?f=1&t=53436
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości