Grupa poszukuje kursu Kite na koniec września...

Forum dla początkujących
windman

Post11 sie 2013, 17:05

Witam, poszukuje możliwości odbycia całego szkolenia Kite pomiędzy 20-30 września, najlepiej poza granicami PL.
Grupa wstepnie 3os.(2 chłopaków,1 dziewczyna,w wieku 27-32)z możliwościa powiększenia. Jeśli będzie to Chorwacja czy Grecja,dojedziemy samochodem ( zawsze warto zwiedzić coś przy okazji w terenie 8) ).Pochodzimy z południa Polski.
Jeśli trafiłby się zorganizowany wyjazd czy też wylot,też bajka.z góry dziękuję za wszelkie info.pozdro :thumb:

Brutus
Deska: Nobile, SU2
Latawiec: RRD, NKB, Nobile
Postawił piwka: 5 razy
Dostał piwko: 21 razy
Kontaktowanie:

Post30 sie 2013, 11:38

haj, zerknij na mój temat, termin trochę wcześniejszy
viewtopic.php?f=7&t=53598

Na miejscu są szkółki np.
http://kitesurfclub.me/

Warunków wiatrowych nie gwarantuje, ale to jak wszędzie, zdarzają się tygodniowe wyjazdy do Egiptu gdzie powietrze nawet się nie ruszy. Plusem Czarnogóry jest to że to podobno piękny kraj do zwiedzania :)

beciawu

Post19 wrz 2013, 07:38

hej,

ja z moim chłopakiem myśleliśmy też o tym terminie, ale nastawialismy się na Turcję. Kiedyś tam byłam i jest to dla mnie wspaniały kraj, pod warunkiem, że nie jedzie się to takich wielkich centrów - turystycznych molochów. Jakby mozna połaczyć to jeszcze z kajtem, to byłoby przepięknie. Czy coś udało wam się zorganizować w tym temacie wyjazdu?

pozdrawiam

becia W

Wróć do „Pierwsze Kroki”