Wyjazd Czarnogóra - Ulcinj

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Brutus
Deska: Nobile, SU2
Latawiec: RRD, NKB, Nobile
Postawił piwka: 5 razy
Dostał piwko: 21 razy
Kontaktowanie:

Post26 sie 2013, 13:33

Hej,

Może trochę już za późno jednak ciągle nie możemy się zdecydować (M+K) na np. lokalizację. Termin to ok od 5-7.09 do max 21.09. Czy może ktoś jak my zastanawia się nad jakimś kite wyjazdem i może da się coś zmontować wspólnie ? Cel to ciepłe powietrze i woda z płaską płytką miejscówką (dziewczyna jest jeszcze w fazie szkolenia :) ).

Zastanawiam się nad tą ofertą viewtopic.php?f=17&t=53132 , cena atrakcyjna, nigdy nie byłem we Francji i nigdy nie byłem tak daleko autobusem :P , może ktoś się tam wybiera lub jest w stanie się zdecydować ? W grę wchodzi też wyjazd w to miejsce własnym samochodem co daje na miejscu pewną swobodę- spokojnie mogę wziąć i spakować 2os.

Kolejna opcja nad którą myślę to wielka plaża w Czarnogórze i okolice gdyż to byłby również wyjazd autem. Jednak tam warunki są chyba najmniej pewne.

Kolejna opcja jednak już droższa to Grecja Limnos , chęci zainspirowane tym postem viewtopic.php?f=7&t=52908 .

Czy ktoś ma podobne plany i chętnie je skonsoliduje ? :) Edit: Mile widziana para różnopłciowa z naturalnych powodów takich jak np. wspólny kwatera w Limnos ;)
Ostatnio zmieniony 30 sie 2013, 10:00 przez Brutus, łącznie zmieniany 1 raz.

Brutus
Kontaktowanie:

Post27 sie 2013, 12:32

Nie ma chętnych ? Np. Czarnogóra - Ada Bojana , paliwo + winiety, autostrady ok 550-600 zł od osoby na 4 os. Koszt noclegów (kwatery) + jedzenie w Czarnogórze to podobne ceny jak w Polsce. Noclegi u Polskiej rodziny 1km od plaży Copacabana to koszt 7-10 eur / os / doba.

Brutus
Kontaktowanie:

Post30 sie 2013, 09:59

Hej, jesteśmy już w czwórkę (2 pary) , wyjazd 11.09. w godzinach wieczornych z Katowic , powrót 22.09. Cel to Czarnogóra - Ulcinj. Na miejscu Kwatery prywatne.

Może ktoś jeszcze się zorganizuje drugim samochodem ? Kandydaci bez auta również są brani pod uwagę - jednak wtedy najlepiej aby to były 3os bo wtedy taniej i może uda się spakować ;) .

Brutus
Kontaktowanie:

Post04 wrz 2013, 09:35

up.

Kwaterę mamy tu
http://www.booking.com/hotel/me/ahlan-v ... nth=2013-9

Są jeszcze wolne pokoje.

Awatar użytkownika
Góral
Deska: Skim
Latawiec: Rebel
Dostał piwko: 1 raz

Post04 wrz 2013, 21:01

Bylem tam, pływałem. Miasteczko super, codziennie wiało, poza nami nikt nie pływal, a kite dla wszystkich tam obecnych to coś co chyba pierwszy raz w życiu widzieli. Jest tam niby szkółka kite ale ani razu nie była otwarta. Poza tym ludzie super pomocni, otwarci i mili. Nocleg proponuje załatwiać na miejscu bo jest go dosłownie pełno. i jak sie zalatwia na miejscu to śpi sie za kilka złoty dziennie w normalnych warunkach.

Brutus
Kontaktowanie:

Post05 wrz 2013, 08:31

Już mamy rezerwacje, na Helu też niby wszędzie kwatery a szukanie i oglądanie od domu do domu zwykle zabiera trochę czasu.

Natomiast chyba dawno byłeś bo zdjęcia z tego roku wyglądają tak
Załączniki
ulcinj kite.jpg
ulcinj kite.jpg (64.74 KiB) Przejrzano 2223 razy

Awatar użytkownika
wieloryb
Postawił piwka: 6 razy
Dostał piwko: 9 razy
Kontaktowanie:

Post05 wrz 2013, 12:15

teraz to tam to się wszystko pozmieniało i jest kilka szkółek
Dojazd jest trochę uciążliwy za to widoki super. Uważajcie na policje ,bardzo dużo ograniczeń i radarów szczególnie w Bośni , jak i Czarnogórze :doh:
Ciekaw jestem jak będzie Wam wiało we wrześniu .
W każdym razie życzę warunków co najmniej takich :thumbsup: .....

phpBB [video]

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”