TomekS pisze:Bez leasha nie zadziała bo uzycie tej zrywki spowoduje całkowite uwolnienie latawca.

system BEZPIECZENSTWA zadziala, bo nie bedziesz podlaczony do kite'a w ogole, nic nie bedzie ciagnac, czyli bedziesz... bezpieczny

TomekS pisze:Bez leasha nie zadziała bo uzycie tej zrywki spowoduje całkowite uwolnienie latawca.
Wrogu pisze:TomekS pisze:Wrogu pisze:I jeszcze raz, system bezpieczenstwa opiera sie na zrywce, nie na leashu.
Bez leasha nie zadziała bo uzycie tej zrywki spowoduje całkowite uwolnienie latawca.
Bez leasha zadziała, bo ma własnie całkowicie uwolnic latawiec ....Długo chcesz jeszcze w to brnac?
TomekS pisze:kolego kowal2x sam jestes głupi.
feel pisze:TomekS pisze:Bez leasha nie zadziała bo uzycie tej zrywki spowoduje całkowite uwolnienie latawca.
![]()
![]()
![]()
system BEZPIECZENSTWA zadziala, bo nie bedziesz podlaczony do kite'a w ogole, nic nie bedzie ciagnac, czyli bedziesz... bezpieczny
BraCuru pisze:Czy ktoś może potwierdzić, że poszkodowany ma szanse na pełen powrót do zdrowia. !
ksawery1 pisze:BraCuru pisze:Czy ktoś może potwierdzić, że poszkodowany ma szanse na pełen powrót do zdrowia. !
Jeśli chodzi o wypadek z 1 września, poszkodowany wrócił do domu po tygodniowym pobycie w szpitalu. Plotki o utracie wzroku są dalekie od prawdy.
Ziomek. pisze:feel pisze:TomekS pisze:Bez leasha nie zadziała bo uzycie tej zrywki spowoduje całkowite uwolnienie latawca.
![]()
![]()
![]()
..DOŚĆ PAN![]()
peace
DISKORELAKS pisze:
Ziomek, aby najlepiej urwać ton tej bezsensownej dyskusji powinieneś panom pokazać zdjęcie Z Ras Sudr bodajże o ile dobrze pamiętam, gdzie Ty tak naprawdę podpinasz tego liszaJa za cholerę nie mogę go znaleźć....
mandaro pisze:Prawdą jest, że tego dnia ktoś tego dnia w Kuźnicy zmierzył 48kn ???
Nie chciało mi się wierzyć. -Byłem na obiedzie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości