jest obecnie szansa gdzieś na półwyspie protestować zabawki na '2014'

IgorS pisze:Miałem w rękach Rebel w rozm. 13 z rocznika 2013, lecz nie sądzę aby zakres dolny specjalnie wzrósł w 2014, w porównaniu do mojego SB12 z 2012 to słabiej ciągnął (na chwilę się przepiąłem), stąd warun testowy był taki sam, ale chyba wszyscy z Północy wiedzą że Rebel jest nieco paliwożerny, ale za to jak płynnie chodzi, prawdziwa bajka, z tym że jak na mój gust ma za duży promień skrętu, ale ja raczej pływam na latawcach typu wave, które robią piruet w miejscu.
dembek90 pisze:Czy ktoś już może wie/pływał na DICE? czy jest taki cudowny jak go malują? Ciekawe jak on sie ma do np Parka albo RPMa
Stawny pisze:dembek90 pisze:Czy ktoś już może wie/pływał na DICE? czy jest taki cudowny jak go malują? Ciekawe jak on sie ma do np Parka albo RPMa
To zależy o co pytasz![]()
Wiem z dobrego źródłajak pływa Rebel 2014 VS DICE + jak się różną konstrukcyjnie ale osobiście jeszcze nie sprawdzałem
kitesurfshop.pl pisze:Witamy,
Po weekendzie powinniśmy mieć u siebie Rebela 2014 w rozmiarach 9 i 12
Mamy też Rebela 2013 12m gdyby ktoś chciał porównać
więcej na info@kitesurfshop.pl
kitesurfshop.pl pisze:Witam,
Gdyby ktoś miał ochotę potestować to jutro i w sobotę w okolicach Jastarni powinniśmy się pojawić z Rebel 12 i 9 oraz Vegas 10m. Wszystko z 2014 roku![]()
Zapraszam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości