trzeba pomyśleć jak wpłynąć na odpowiedzialnego żeby na przyszłą wstęgę zaklepać meto

maski. pisze:trzeba pomyśleć jak wpłynąć na odpowiedzialnego żeby na przyszłą wstęgę zaklepać meto
Rybka pisze: a szczerze powiedziawszy myslałem ze chociaż was drasne ; )
BraCuru pisze:W ile zrobiłeś trasę?
Byłem przekonany, że FW będzie lepsza niż RSX w takich warunkach a tak nie było. 8 m zajął właśnie RSX.
Fred :: TeamKatapa pisze:Rybka zajął 8miejsce, swoj sprzęt do formuły ukrył pod pseudonimem RSX
Jak wyglądał wiatr na boji pod Sopockim "Molem" ?
BraCuru pisze:Dla zainteresowanych regatami więcej szczegółów wraz z mapką trasy:
http://pskite.pl/index.php/zawody/8-zaw ... nasza.html
Fred :: TeamKatapa pisze:Profi relacja ;, ale Bra, bra, brakuje mi wyjaśnienia jak to się stało, że Maks i Błażej odnaleźli drogę na metę. Czy Adam rzeczywiście zamiast wygrać popłynął zawrócić chłopaków ?
Rybka pisze:Bracuru wpłynałem jakieś 30 sekund za tobą także również koło 1:31, ale szczerze powiedziawszy pełny z sopotu też mnie zmasakrował, nie miałem w desce doczepionego chickena i uskuteczniałem jakies dziwne pozycje w zawietrznym strapie
Adam S pisze:Chyba nie byłem emocjonalnie gotowy na wygranie tych regat.
BraCuru pisze:A to moja zajawka czyli Wstęga z latawca:
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości