HiJack pisze:Dzięki Panowie jeszcze raz, już załapałem
Tak mi się skojarzyło

donaj pisze:HiJack pisze:Dzięki Panowie jeszcze raz, już załapałem
Tak mi się skojarzyło
donaj pisze:Pływa ktoś dzisiaj? Najlepiej rewa? Jak tak to wrzućcie info, po pracy chce skoczyć dzisiaj.MWILCZ pisze:IŁawa się wybiera
Gdzie się wybieracie ?
donaj pisze:Pływa ktoś dzisiaj? Najlepiej rewa? Jak tak to wrzućcie info, po pracy chce skoczyć dzisiaj.
Wrogu pisze:Ale na polwyspie to od otwartego. Na tlok w rewie bym liczyl, bedzie bankowo, to rewaChociaz slawetnej niedzieli chyba nic nie przebije. Pewnie sporo osob obstawi brzezno, sopot, moze nawet sobieszewo etc. - tez wejda, przynajmniej na szybko tak to wyglada na mapie.
MWILCZ pisze:donaj pisze:Pływa ktoś dzisiaj? Najlepiej rewa? Jak tak to wrzućcie info, po pracy chce skoczyć dzisiaj.MWILCZ pisze:IŁawa się wybiera
Gdzie się wybieracie ?
No właśnie chciałem się zapytać, bo taki kierunek że niewiadomo czy Rewa ( bedzie tłok ) cz 1/2 wysep.????
max_rm pisze:donaj pisze:Pływa ktoś dzisiaj? Najlepiej rewa? Jak tak to wrzućcie info, po pracy chce skoczyć dzisiaj.
No ja moze przed 18 zawitam do Rewy, ale jeszcze rozwazam Orlowo ok 17.20Takze tez poczekam na info.
Jutro caly dzien Rewa, i z tym kierunkiem tloku raczej nie bedziemy odczuwac
max_rm pisze:Wrogu pisze:Ale na polwyspie to od otwartego. Na tlok w rewie bym liczyl, bedzie bankowo, to rewaChociaz slawetnej niedzieli chyba nic nie przebije. Pewnie sporo osob obstawi brzezno, sopot, moze nawet sobieszewo etc. - tez wejda, przynajmniej na szybko tak to wyglada na mapie.
Licze ze WS beda plywac w zatoczce, wiec bedzie duuuzo luzniejNo i szkolki w wiekszosci pozamykane
HiJack pisze:max_rm pisze:Wrogu pisze:Ale na polwyspie to od otwartego. Na tlok w rewie bym liczyl, bedzie bankowo, to rewaChociaz slawetnej niedzieli chyba nic nie przebije. Pewnie sporo osob obstawi brzezno, sopot, moze nawet sobieszewo etc. - tez wejda, przynajmniej na szybko tak to wyglada na mapie.
Licze ze WS beda plywac w zatoczce, wiec bedzie duuuzo luzniejNo i szkolki w wiekszosci pozamykane
Gdzie byś konkretnie pływał jeśli zdecydowałbyś się na zatokę?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości