szed pisze:Zapraszamy! Tylko nie nie zostawiaj proszę dechy finem do góry bo to dla początkujących może być śmierć.
Ps. A może byś załatwił klucz do bramy na S spocie na Dziećkach? Kiedyś próbowałem się nawet zapisać tam i płacić składki żeby móc tam legalnie pływać ale odpisano mi na maila że to tylko dla WSów

Szkoda że jesteśmy tam niemile widziani. Na innych spotach pływamy razem i jest to normalne.
szed pisze:Zapraszamy! Tylko nie nie zostawiaj proszę dechy finem do góry bo to dla początkujących może być śmierć.
Ps. A może byś załatwił klucz do bramy na S spocie na Dziećkach? Kiedyś próbowałem się nawet zapisać tam i płacić składki żeby móc tam legalnie pływać ale odpisano mi na maila że to tylko dla WSów

Szkoda że jesteśmy tam niemile widziani. Na innych spotach pływamy razem i jest to normalne.
Dziękuję z zaproszenie. Co do klucza, to nie pomogę, bo nie wstąpiłem do stowarzyszenia. Przykro mi, że odprawili Cię "z kwitkiem", ale wiem że otrzymali możliwość korzystania z tego spotu od właściciela pod jakimiś warunkami , być może jednym z nich było przeznaczenie dla WS , bo występowali o zgodę na pewno jako stowarzyszenie WS. Sam tam nie pływam od kiedy jest brama, bo nie chcę się nikogo prosić, a od paru lat praktycznie nie mam czasu na pływanie w ciągu roku. Po tegorocznych wakacjach jednak znowu poczułem bakcyla i mam nadzieję, że jeszcze uda mi się gdzieś wyskoczyć. Jednak jak czytam, że na Goczałkach też macie problemy z rolnikami (na Dziećkach gwoździe w drodze, włamania do aut itp - Kamionka, która już i tak jest"opłotowywana") to mi zapał trochę opada do tego zbiornika:)