Witam.
Zadam pewnie banalne pytanie i wydaje mi się że powinno zadziałać, bez problemu ale wolę się upewnić;)
Chcę zamienić bar 55cm z cabrinha 2011(switchblade 10) na bar rrd 2013 v5 też 55cm(obssesion 13,5). Oba 4 linkowe.
I jak?
mandaro pisze:Latawcowi bez różnicy czym jest sterowany. (4link+patyk z dziurką)
Brałem bar od Nobla do Switchblade.
Ale czy chcesz rezygnować z IDS? (INTELIGENT DEPOWER SYSTEM)![]()
Będzie trzeba trymera używać częściej.
grychu pisze:mandaro pisze:Latawcowi bez różnicy czym jest sterowany. (4link+patyk z dziurką)
Brałem bar od Nobla do Switchblade.
Ale czy chcesz rezygnować z IDS? (INTELIGENT DEPOWER SYSTEM)![]()
Będzie trzeba trymera używać częściej.
własnie IDS)))).będzie szkoda heheeh
OK.
Bar chce przełożyć bo.... mimo moich długich rąk- jak płynę na halsie i mi mocniej "dymnie" odpuszczam bar na maxa a potem ledwo co go łapię albo muszę się bardziej prostować - nie jest to komfortowe...... no i te siły na barze po kilku godzinach łapy wysiadają ....
Ogólnie bary cabrinhy moim zdaniem są spoko jeżeli chodzi o czucie Latawca ale trzeba mieć nienaturalnie długie ręce i siłę;)))
Z tego co wiem można w tym barze skrócić odległość na de powerze ale kosztem mocy na nim. czyli jak odpuszczę nie będzie to na maxaaa...........
Fordon pisze:Teoretycznie powinno wszystko byc OK i da rade sterowac latawcem. Niemniej jednak jestem zwolennikiem, by do danego latawca danej marki miec odpowiedni, dedykowany bar zalecany przez producenta..
mandaro pisze:Latawcowi bez różnicy czym jest sterowany. (4link+patyk z dziurką)
powiedzial bym ze latac bedzie podobnie a diametralnie moze sie zmienic czucie latawca na barzeale jeśli np Y rozchodzi się choćby 2 m dalej, niezaleznie czy 4 czy w 5 cio lnikowcu- latawiec może ZUPEŁNIE inaczej latać
rolnik pisze:powiedzial bym ze latac bedzie podobnie a diametralnie moze sie zmienic czucie latawca na barzeale jeśli np Y rozchodzi się choćby 2 m dalej, niezaleznie czy 4 czy w 5 cio lnikowcu- latawiec może ZUPEŁNIE inaczej latać
Pinio pisze:Pływałem na XB 12m z 2010 roku na barze od RRD idzie i działa aczkolwiek cabrinha do cabrinhy RRD do RRD.
Wszystko idzie trymować tak, że będzie SI dziś sami składamy sobie bary pod siebie i te są najlepsze![]()
W gabrysi pierwsze co bym zrobił to zainstalował knagę
Wróć do „Zrób to Sam & Naprawa Sprzętu”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość