Prynio pisze:gredy pisze:kamilp pisze:W piątek na Helu pogoda dla hardcorów xD chyba pływanie w czasie sztormu xD kto chetny? haha
Dla mnie ważniejsze jest że u nas ma wiać słodko ,tylko ten deszczykJestem na głodzie i mnie nic nie powstrzyma
![]()
Chodzą słuch by zrobić zakończenie sezonu Letniego a zacząć Jesienny .Miało by się zacząć pływaniem a skończyć ,miłą wspólną konwersacją ,przy ognisku,kiedy byśmy sobie wszyscy razem wspominali ,wspaniałe chwile spędzone na wodzie,kończąc pamiątkowym zdjęciem.Oj soory pomyliłem się chodziło mi ,że skończy sie PICIEM !!!![]()
Jest pomysł na wynajęcie przyczepy kempingowej i szaleństwo do rana na spocie![]()
Dla hardkorów wycie całą noc do księżyca( Michał tylko przyczepe bierzemy z otwieranymi oknami
)
Wstępnie ktoś się pisze
Moja nieśmiała propozycja, to spotkanie się umnie w sobotę wieczorem przy ognisku na działce w Dratowie i dalej tak jak pisze Gredy, jakeś spanko (można wziąść śpiwór), a z rańca na wodę to znaczy przed południem. Prowiant we własnym zakresie.
Rysiuuu bede bed bedeeee znaczy sie postaram a zobaczymy jak wyjdzie ;:) i obiecuje zadnego śpiewu do ksiezyca;)