szaman_b pisze:A nie za ciepło?Jeszcze kilka dni temu na termometrze widziałem +10 w ciągu dnia heh...
apek pisze:szaman_b pisze:A nie za ciepło?Jeszcze kilka dni temu na termometrze widziałem +10 w ciągu dnia heh...
i o to chodzi, ja chcę popływać, ale dzisiaj wieczorem pojechałem nad nasze jeziorko i ono jest już zamarznięte, a na jutro jestem już spakowany.
metsa pisze:apek pisze:szaman_b pisze:A nie za ciepło?Jeszcze kilka dni temu na termometrze widziałem +10 w ciągu dnia heh...
i o to chodzi, ja chcę popływać, ale dzisiaj wieczorem pojechałem nad nasze jeziorko i ono jest już zamarznięte, a na jutro jestem już spakowany.
Na bank zamarznięte , jak zalew zamarznięte to wszystko inne też . Można polatać na Wiślę w okolicach Dęblina .
gredy pisze:metsa pisze:apek pisze:i o to chodzi, ja chcę popływać, ale dzisiaj wieczorem pojechałem nad nasze jeziorko i ono jest już zamarznięte, a na jutro jestem już spakowany.
Na bank zamarznięte , jak zalew zamarznięte to wszystko inne też . Można polatać na Wiślę w okolicach Dęblina .
To gdzie w pierwszy dzień świąt pływamyWisła??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości