mattom pisze:A jak jest z dzieciakami? Gdzie w Polsce można wypchnąć 4-5 latka na wodę?
na windsurfing najpierw w takim wieku

wiele jest szkół ws - np www.baywind.com.pl
peace
mattom pisze:A jak jest z dzieciakami? Gdzie w Polsce można wypchnąć 4-5 latka na wodę?
mattom pisze:Hejka wszystkim!
Nie mam wielkiego doświadczenia w tym sporcie, ale zaliczyłem już afrykańską przygodę z latawcem![]()
A jak jest z dzieciakami? Gdzie w Polsce można wypchnąć 4-5 latka na wodę?
Pozdrawiam, Mati
unhooked pisze:
Ziomek. pisze:..widzielismy jak kręcili ten materiał - w tym przypadku było to bezpieczne, bo młody był na trenażerce unhooked, to samo z deskami (strapless - najpierw skim)
poza tym nikt Go do niczego nie zmuszał - sam miał wewnętrzną zajawkę![]()
w innym przypadku, spełniając ambicje rodziców, można tylko małolata zniechęcić do kite![]()
peace
zepylin pisze:Hey,
na kite wsiadłem dopiero niedawno. Jestem początkujący ale mam zamiar szybko iść do przodu i nauczyć się czegoś nowego od was: ) . Pzdr!
janeksz pisze:Cześć
Gwiazdka pisze:Witajcie,
Czas zacząć realizować noworoczne postanowienie (na razie tylko teoria) - czyli naukę kitesurfingu.
Jestem z Rybnika i mam pytanko, czy można gdzieś na śląsku odbyć kurs kitesurfingu? Niestety praca nie pozwala mi na 7 dniowy urlop, by pojechać nad morze...
No i kolejne pytanko, czy kwiecień to dobry moment na kurs dla początkujących? Czy lepiej czekać do lata?
P.S.: użyłam opcji "szukaj" i niestety nie znalazłam odpowiedzi na moje pytania
Gwiazdka pisze:Cześć Maks,
Dzięki za odpowiedz, myślisz że w 3 dni na półwyspie sie nauczę podstaw? Jak przeglądałam kursy, to wszędzie piszą o 7 dniach
Czytam tez o snowkitingu... Może korzystając z zimy warto nauczyć sie podstaw na śniegu? Czy to nie jest dobry pomysł?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości